Pogba debuterar i ett VM-slutspel idag!

FIFA U-20 World Cup 2013 i Turkiet drar igång idag och fastän det italienska U-20 landslaget inte kvalificerade sig dit så har Juventusanhängare runt om i världen en fin representant att följa i form av den unga supertalangen Paul Labile Pogba!

Pogba representerade sitt franska landslag i U19 EM förra sommaren och denna gång är det alltså dags att representera Les Blues för första gången i VM sammanhang.

I laget finns andra intressanta spelare som Geoffrey Kondogbia (20 år, Sevilla), Samuel Umtiti (19 år, Lyon) och Kurt Zouma (18 år, Saint-Étienne) och laget tränas av den 62 åriga Pierre Mankowski som var assisterande tränare för det franska landslaget mellan 2002-2010.

Pogbas Frankrike kommer kl 17.00 att möta Ghana i första gruppspelsmatchen och matchen sänds live på Eurosport. För de som har satellit-TV så visar självklart Sky Sport samt Al Jazeera Sport och gratisalternativen är tyska Eurosport samt turkiska TRT avaz.

Övriga lag i gruppen är USA (möts den 24:e) och Spanien (möts den 27:e). För ytterligare information så finns den officiella hemsidan:
http://www.fifa.com/u20worldcup/index.html

Stort lycka till Paulie!!!
/Riham