Juve Campione även i Valle d’Aosta “Allt utsålt under 10 dagar!”

Även duon Chatillon-Saint Vincent och hela Valle d’Aosta som för andra gången i rad gästar Juventus, har vunnit sin andra scudetto i rad!

”Juves läger har överträffat alla förväntningar”, berättar Henri Calza, borgmästaren i Chatillon. Han fortsätter sedan: ”försäljningen av biljetterna till Stadion Brunod, där man kan se Juve träna har ökat med hela 40 % jämfört med förra året och vi har hitintills tagit emot över 50 000 åskådare! Förra året låg det på 27 000. Jag kan även tillägga att det dessutom blev ”sold-out” under vänskapsmatchen i onsdags mot Saint Vincent, med hela 2 850 åskådare! Från första lördagen så har stadion alltid varit fullsatt. Och i staden Chatillon så fanns det över 15 000 personer närvarande mellan lördag och söndag. Så många personer kan man bara se när det gäller Juve”, borgmästaren skrattar lyckligt.

chatillon_s.vincent_foto
“För att veta intäkterna så måste vi vänta några dagar, men vi beräknar att bara genom försäljningen av biljetterna har vi fått in nära 250 000 Euro!
Detta träningsläger har gett en underbar ”image” av fotbollen. Fotbollen som familjerna tycker om, en extraordinär publik. Men det ena drar det andra och vi har haft väldigt många andra tillställningar som konserter och annat, med samma goda resultat och intäkter.”
Regionen har betalat ca 800 000 Euro för att kunna ta emot Juve. En summa som man nog kan påstå var väldigt välinvesterad. Man har redan börjat diskutera om ett nytt kontrakt för nästa säsong:
”Marotta har lovat att om man fortsätter att vinna ligan så kommer de tillbaka hit och det får vi verkligen hoppas på, för det lönar sig för oss med” avslutade Borgmästare Calza.

2sa0x28

Fino Alla Fine!!!
/Lorenzo