Jeep och Coca Cola i Val d’Aosta med Juventus!

Juventus huvudsponsor JEEP kom förbi Chatillon idag där Juvespelarna ledda av Conte och övriga från Juventus tränarteam. De bjuder genom JTV på en exklusiv video på sina nya modeller uppe i bergen där Juventus just nu tränar i Val d’Aosta.

Samtidigt så samlades 160 unga fotbollsspelare som valdes in genom Coca Cola Cup i Chatillon. Ynglingarna som kommit från olika delar i Italien samt Tjeckien, Polen, Bulgarien och Grakland åkte till Vinovo i fredags för att få träna med Juventus ungdomstränare på Vinovos träningsanläggningar där Juventus förstalag tränar och därefter fick de spela i två turneringar (en för pojkar och en för flickor) under lördagen.

Med denna video välkomnade Marchisio, De Ceglie, Giovinco och Pepe Coca Cola Cup deltagarna till Chatillon:

Spelarna fick även besöka J-Museum och Juventus Stadium samt slå straffar på Juventus Stadium och avsluta med en middag i Club Agnelli sviten där de även fick ta emot priser under en ceremoni. När de trodde att det bästa hade kommit kom dock ännu mer då de fick åka upp till Chatillon och besöka Juventus A-lag och se de träna på Stadio Brunod. Vinnarna från de två turneringarna (tjej, respektive pojklaget) fick slutligen mottaga sina medaljer av ingen mindre än Alessandro Matri i Juventus Summer Village!

Sist men inte minst bjöd Coca Cola på en liten överraskning till BiancoNerispelarna…
Juve - Coca Cola

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham