Efter regn kommer sol…

Llorente och Tevez fick säkert känna på igår i den första riktiga matchen i Trofeo TIM, hur mycket den hårda träningen i Chatillon inverkade på deras krafter. Tunga ben igår, inte bara deras, men de var helt enkelt inte vana vid den typ av träning som Conte alltid förbereder inför säsongen.
”Jag har aldrig tränat så mycket förr”, sade ju Tevez med ett ansiktsuttryck vridet i en ansträngd grimas, ”i England så springer man inte så mycket under förberedelserna och dubbla träningar per dag är väldigt sällsynt.”

Tevez2

Igår så fick man ju betala kontot för denna stora ansträngning och varje gång Tevez och Llorente försökte sig på att springa ifrån så märkte man att de hade ”bly” i benen. Saker som hade fått vem som helst att oroa sig om det inte hade varit för Vidal som talar deras språk och kunde lugna ner dem efteråt:
”Nu vet jag, och det skrämmer mig inte mer. Under sommaren med Conte så får man träna som i helvetet och i början så tyckte jag också att det var absurt att undersätta sig för sådana väldiga ansträngningar och belastningar, men till slut förstod jag varför man gör så, för under säsongen kan du då dra verklig nytta av dessa ansträngningar du gjort i förväg. När du upptäcker att du orkar springa, match efter match med en viss lätthet så glömmer man fort bort skräcken i Chatillon, och kan då njuta av att bara må bra och att kunna vinna”, förklarade Vidal till sina kamrater.
Så nu vet de vad de har framför sig…

Men för ömhet så finns det ju alltid tid:

Fino Alla Fine!
/Lorenzo