DEL PIERO: ”I ITALIEN ALDRIG MED EN ANNAN TRÖJA ÄN DEN MED JUVE!”

TURIN – Den före detta kaptenen i Juve, Del Piero: “Spelar i ett mästerskap som tillåter mig att befinna mig i Turin under vissa perioder, hoppas att jag snart kan proklamera det officiellt, det att ta med mig Sydney på träningsläger här i Italien.”
”Jag är lycklig över mitt val, jag tänker exakt likadant som förra året. Min framtid som spelare i Italien tog slut med Juve, jag ser mig inte själv spela med en annan tröja där.”
Detta sade Del Piero i en intervju med Sky Sport som idag har kommit överens med Ale om att han ska medarbeta på deras sändningar under hela Confederations Cup där han kommer att vara absolut protagonist. Man kommer bland annat att sända specialavsnitt med material som man hämtat från hans senaste bok, ”Juventus per sempre” och där Del Piero i egen hög person kommenterar sin barndom och uppväxt.
”Jag känner nostalgi för Italien, men nu tillbringar jag mitt liv med helt andra rytmer och en annorlunda livsstil. Jag hoppas ta med mig laget till Italien och på så sätt få möjligheten att med mitt nya lag spela framför en Italiensk publik.”
31.05.2013

Fino alla fine, Forza Juventus!
/Lorenzo