Coppa Italia 13/14 lottat, Juventus kan möta Roma borta i kvarten!

Idag så lottades slutspelsträdet i Coppa Italia 13/14 och Juventus som går in i turneringens åttondelsfinal kommer att få spela sin första match på Juventus Stadium den 9 januari 2014. Slutspelsträdets del där Juventus befinner sig följer nedan:
Juventus del av slutspelsträdet fram till kvartsfinal i Coppa Italia

Som man ser så är det många matcher som kommer att spelas, men av lagen som kan möta Juve borta i åttondelsfinalen så är det endast Cagliari som är från Serie A. Efter det så är det alltså Roma eller Giallorossis motståndare i åttondelen som är motståndarlaget i kvartsfinalen. En eventuell kvartsfinal mot Roma kommer att spelas i Stadio Olimpico di Roma den 22 januari 2014 eftersom att Roma drogs som lag nummer 3 (ovanför Juve i trädet ovan).

På grenen närmast Juves i trädet finner man lag som Napoli och Lazio som troligen blir de som man möter i dubbelmöten den 5 och 12 februari 2014. På andra sidan trädet (lagen som man skulle kunna möta i en eventuell final) finner man Milan, Fiorentina och Udinese samt Inter som börjar kvala redan nu då de kommer att spela två extra omgångar innan de kan nå åttondelsfinalen.

Fullständiga trädet finner du i den externa länken här kära läsare.

Mot tionde Coppa Italia titeln och första Silverstjärnan i Italien!
/Riham