22 MAJ 2013, JUVENTUS SVERIGE FYLLER IDAG 1 ÅR!

Det hela startades den 22 maj 2012. Det har gått oerhört snabbt sedan dess, men det lämnar många spår efter sig. 1 år, 1 Supercup, 1 säsong, 1 Scudetto, 1 avstängning för Conte, 1 stor revansch, 1 explosion som sade PogBang, 1 avslutning som bekräftade att Arturo är en TopPlayer, 1 steg i rätt riktning i Europa, 1 stärkt röst i världen.

Juventus Sverige fyller idag 1 år. Vad som från början var ett initiativ för att förmedla information om Juventus från Italien till er i Sverige har blivit till ett hem för alla svenska och även många nordiska Juventini!
Vi har tillsammans gått från att vara 1 till att bli mer än 2500 personer, på bara ett år!

Krönikor, artiklar, nyheter, rykten, analyser, genomgångar, intervjuer, videos, bilder, diskussioner, frågor, hejaramsor, statistik, rapporter… det är så mycket som hänt under bara 12 månader och vi är mycket stolta över resultatet – nöjda Juventini!
Flera medarbetare har hoppat på spåret på vägen och till de vill vi som idag sköter sidan skicka ett speciellt tack! Meho, Oscar och Håkan, ert bidrag var och förblir guld värt. Sedan skall självklart ett speciellt tack gå till vår alldeles egna och superduktiga krönikör, Susanna Simone!

Den sista, men absolut inte minsta tacken går självklart till alla er kära läsare. Som tack till er har vi nu dragit igång vår hemsida och vi kommer även att börja twittra. Allt kommer att sakta men säkert gå igång och snart kommer ni att se Juventus Sverige överallt!

Hemsida: http://juventussverige.se.preview.citynetwork.se/
Twitterkonto: https://twitter.com/juventussverige

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
”La Triade”: Lorenzo/Riham/Omar