Bonny genom sin hemsida: ”Den första av tio finaler har vunnits!”

Leonardo ”Bonny” Bonucci är känd som en riktig tuffing, inte bara för den tuffa stilen på plan och hans oändliga vilja, utan även för incidenten där han gav en beväpnad rånare en rak höger. Han är ju en riktig Juventino som växte upp i en familj med bara intersupportrar och då måste det vara något mycket speciellt på gång. Lo Stile Juventus skiner igenom denna man som trots en 14-poängsledning i ligan med bara 9 omgångar kvar att spela vägrar att slappna av. Genom sin hemsida skrev Leo istället följande:

”Den första av 10 finaler har vunnits!
Segern i Catania kan tyckas vara en enkel sådan, men det var verkligen inte så…
Scudetton är absolut inte en avgjord sak, hatten av till detta fantastiska Roma som inte alls har gett upp.
Nu väntar det elakaste laget i denna del av säsongen.
Det är den så viktiga matchen mot Parma.
Vi kommer att spela inför vår underbara publik och därmed börjar vi med en fördel…
För min del är nyckelordet för denna match FINAL NUMMER 2.

Vi har bara ett mål:
ATT VINNA!

Och som alltid så vinner den som är bäst…
Forza Juve
LB19″

Det är alltså starka ord laddade med känslor och respekt. Respekt till motståndarna i Parma som kommer på besök i Turin och Juventus Stadium och som inte besegrats i ligan sedan Juventus besegrade dem på Ennio Tardini hela 144 dagar tidigare. Även respekt till Roma som har visat sitt värde i ligan genom att ständigt hota trots att Contes mannar har bjudit på en fenomenal säsong hittills. Men självklart så tar Bonny nytta av denna respekt då han klart och tydligt markerar att det innebär att Juve måste ge ännu mer. För efter första vinsten i den första finalen så återstår det ytterligare nio sådana lika viktiga matcher och finaler i Serie A. Nummer två blir den mot Parma!

Med denna inställning är det inte mycket som kan stå i vägen för BiancoNeri i jakten på den tredje Scudetton i rad och nummer 32!

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham