Arturo Vidal framröstad till Mr Energy i Juventus under januari!

Juventus har ett sponsoravtal med koreanska bolaget Hanwhas energikoncern SolarOne. Hanwha SolarOne som bland annat gör solpaneler har energi i fokus och nu har man tillsammans med Juventus haft en kampanj där supportrarna röstat fram Mr Energy bland Juventus spelare.

Första gången man röstade var i september, och då vann Arturo Vidal. I de tre efterföljande månaderna så röstades Tevez, Pogba, respektive Llorente fram till Mr Energy och denna gång var det januari månad som gällde och Mr Energy blev för andra gången Arturo Vidal!

Passande nog så har Mr Energy titlarna tilldelats de fyra spelare som är topp 4 i Juventus interna poängliga. Vidal är först med 21 poäng och Tevez är tvåa med 18 poäng. Pogba och Llorente delar tredjeplatsen med 14 poäng var.

Under september månad gjorde Vidal ett mål och en assist och han var mycket bidragande när Juventus gick obesegrade den månaden.

Under oktober månad så gjorde Tevez tre mål och en assist.

Under november månad så avgjorde Pogba mot Parma, sedan stod han för förarbetet innan Llorentes mål mot Real Madrid borta samtidigt som även han ordnade straffen på hemmaplan mot spanjorerna. Sedan kan väl ingen glömma bomben mot Napoli?

Under december månad avgjorde Fernando Llorente i slutsekunderna mot Udinese hemma, sedan stod han för ett mål och en assist när Atalanta demolerades på bortaplan. Llorente som hade en tuff inledning med få spelade minuter är just nu den andra mest använda anfallaren och han har gått från klarhet till klarhet då han dessutom gett Conte en ny dimension i spelet med hjälp av sin fysik och styrka i luftrummet.

Denna gång i januari bjöd Arturo på många speciella ögonblick då han till att börja med drog igång Juves målskörd i 2014 med ett fantastiskt kyligt mål mot Roma när toppmötet vanns hemma enkelt med 3-0. Efter det så bjöd han på två mål och en assist när Sampdoria sänktes. Tre mål och alla på Juventus Stadium och omedelbart när februari drog igång så fortsatte Arturo att briljera när han slog till mot Inter.

Vem vinner Juventus Mr Energy i februari månad? Du kan faktiskt rösta om du har Facebook!

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham