Bonny skriver på till 2020… med Nike!

Bara några dagar sedan skrev vi en artikel om att Inter har ingått ett nytt avtal med Nike och att Juventus inte ser ut att förlänga utan kanske gör precis som Arsenal som istället valt att byta sponsor för att på så vis få till ett betydligt mer fördelaktigt ekonomiskt avtal. Men idag så skriver Leonardo Bonucci, Juventus nummer 19, på ett kontrakt med jättebolaget och han meddelar följande via sin facebooksida:
”Det är med en stor glädje och tillfredsställelse, med stolthet och med en önskan att se fram emot  det bättre samt att uppleva större framgångar, som jag är här för att tacka de som har trott på mig och att jag skall skapa ett långvarigt projekt. Jag är glad över att ha bundit min image till ett stort varumärke, ett varumärke som är på toppen av världen. Bonucco-Nike, ett äktenskap som kommer att vara till 2020. Fortsätter mot större saker. JUST DO IT.”

Bonny i Curva Sud, Juventus Stadium

Leo som nu är inne på sin fjärde säsong med Juventus har gått från en ojämn spelare till en av världens absolut bästa mittbackar. Han är en av de mest använda spelarna i Contes Juve och när han inte är med… ja då är han tillsammans med de mest extrema Juvefansen i Curva Sud för att heja fram sitt kära lag. En Juventino som föddes i en familj med Interisti, dvs en ros som växte fram mitt bland ogräset. Han är en ständig kämpe och han döljer inte sin glädje över ett kontrakt som ger honom en stor bekräftelse på vad han har uppnått på plan. Bonny-Nike blir alltså ett fint samarbete som varar i 7 år!

Stort grattis och FORZA BONNY!!!
/Riham