Juventus Stadium hetare än någonsin – alla säsongsbiljetter sålda!

Juventus Stadium ser ut att ha ett tredje kokande år på raken. Efter att ha haft två fullständigt överlägsna år jämfört med alla andra arenor runt om i Italien vad gäller procentuella tittarsiffror (dvs om man tittar på hur ofta det är utsålt och hur många som vistar sig på stadion jämfört med den fulla kapaciteten) så ser det ut att bli hetare än någonsin eftersom att Juventus nu genom sin hemsida förklarar att man sålt ut alla 24 000 tillgängliga standardsäsongskort utöver de 4000 säsongskorten som innehas av medlemmar i Juventus Premium Club.

92 % av föregående års säsongskortsinnehavare valde att förnya vilket var en 2 % ökning jämfört med förra säsongen och det återstod alltså bara 2000 biljetter som premiummedlemmar och medlemmar i officiella Club Doc fick tampas om. Allmänheten fick alltså (som vanligt) ingen chans att få köpa biljetter och succén fortsätter.

Låt oss hoppas på att Juventus stöttade av en fantastisk publik denna gång går obesegrade på hemmaplan och att de dessutom får lyfta Scudetto-trofén för tredje gången i rad för första gången sedan 1933.

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham