Juventus, legenden fortsätter!

”Juventus Legend’s Club”

Agnelli: ”Ni har skrivit Juventus historia, men den finaste segern är den som ännu ska komma.”

I en av lokalerna på Juventus Stadium så invigde presidenten Andrea Agnelli igår kväll ett alldeles nytt projekt, ”Juventus Legends”, en klubb för legendarerna i Juventus, i strävan att hålla samman alla protagonisterna som har medverkat till Juventus stora framgångar. Ett av objektiven är att undervisa Juventus historia på Juves egna skolor, men också det att arrangera vänskaps och välgörenhetsmatcher, att få kunna träffas och umgås, för att utbyta idéer och kunna ge råd, en sak som Anastasi genast tog tillfället i akt att göra: ”Juve, ta Tevez, bättre för er än Higuain.”

Bland de inbjudna återfanns förutom då Anastasi själv, även legender som Causio, Emoli, Furino, Bettega, Ravanelli, Montero, Tacconi, Amoruso, Leoncini, Castano, Peruzzi och Padovano. Men även Trezeguet och Del Piero fanns med på listan men de kunde tyvärr inte närvara, Ale var på resa med SKY, där han också kommer att jobba i sommar.
Andrea Agnelli höll också ett kort tal:
”Läromästare, det är detta det mest handlar om, för vem bättre än er kan prata om fotboll i våra skolor? Vem bättre än er kan representeras inför våra fans? Vem bättre än er kan spela en sådan match som den på söndag mot Real?
Ni har skrivit denna klubbs historia, ni ÄR denna klubbs historia och ingen bättre än er kan förklara för omvärlden vad som menas med Juventus!
Några av er har sett mig växa, när jag i kortstrumpor kom och ..störde er under träningarna. Med andra har jag blivit vuxen, med andra har jag delat denna inslagna väg. Det är ett enormt nöje att se er alla här och vi har stora projekt att realisera tillsammans med er.”

källa:tuttosport

Fino Alla Fine!

/Lorenzo

**Klicka på bilderna för att förstora dem….


(Juventus-legender
Juventus-legender1 Juventus-legender2 Juventus-legender4 Juventus-legender5 Juventus-legender6 Juventus-legender7 Juventus-legender8 Juventus-legender9 Juventus-legender11 Juventus-legender12 Juventus-legender14 Juventus-legender15 Juventus-legender16 Juventus-legender17 Juventus-legender18 Juventus-legender19 Juventus-legender20 Juventus-legender21