torsdag 19 oktober 2017

Juventus Legends Club, något för den verklige finsmakaren…

Juventus Legends Club
Vad är det?
Lokalerna är placerade på den västra delen av Juventus Stadium, en gästklubb som är doterad med en alldelses egen läktare med lyxiga fåtöljer och en Lounge som har en fantastiskt härlig utsikt över hela fotbollsplanen.

Juventus Legends Club 5
Legends Club tillåter dig att följa matcherna från en privilegierad position och att få kunna utnyttja en hel rad exklusiva tjänster; en komplett meny med bordsservice, en egen bar under pausen, account manager. Allt dedikerat för att på allra bästa sätt tillfredställa speciella önskemål från gästernas sida och sist men inte minst… en alldeles egen parkeringsplats!

Juventus Legends Club 3
Förutom detta, så har man inrett ett fantastiskt kök med utsikt över stadion som ger gästerna möjligheten att smaka på regionala läckerheter, med ingredienser som härstammar från det absolut bästa man kan finna inom det italienska köket, och det är inte lite…. alla vet vi ju hur gott maten smakar i Italien!
De stora panoramafönstren på Legends Club och de exklusiva fåtöljerna gör att du kan uppleva denna underbara erfarenhet på Juventus Stadium på ett alldeles unikt sätt.

Juventus Legends Club 5
Biljetterna säljs exklusivt match för match. Det är öppet för alla…. speciellt för de som kan tillåta sig det!!
Så det är bara att börja spara… men det är nog ett perfekt ställe att ta med sig sin fästmö eller varför inte planera sin bröllopsresa hit? Det gjorde min egen pappa en gång ( till Turin och en match på 50-talet), så det är bara att sätta sig i bilen, parkeringsplatsen ingår ju i priset!

Priser till de kommande matcherna följer nedan:
Legends Club - Priser

Legends klubb förväntas generera intäkter på omkrin 2 M € per säsong!

Fino Alla Fine!
/Lorenzo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *