Uttalanden och preparationer, JTV bjuder på video inför Europa och hemmamötet mot Viola!

Juventus TV bjuder genom sin YouTube-kanal på en video med exklusiva uttalanden av Mister Conte och Mauricio Isla samt med bilder från preparationerna inför andra matchen i rad mot Fiorentina som är hemmamötet i Europa Leagues åttondelsfinal.

Hemfärden fortsätter

Conte har tagit ut följande 20-mannatrupp till matchen:

1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
5 Ogbonna
6 Pogba
8 Marchisio
12 Giovinco
13 Peluso
14 Llorente
15 Barzagli
18 Osvaldo
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
23 Vidal
26 Lichtsteiner
30 Storari
33 Isla
34 Rubinho

Pirlo som missade senaste ligamatchen mot just Viola på grund av avstängning är självklart med. Vucinic och Pepe är skadade sedan tidigare och Tevez står över. Quagliarella ingår som känt inte i listan över spelare som får spela i Europa League.

Preliminära startuppställningen enligt GdS och SKY Sport Italia följer nedan:

Juventus (3-5-2):
[team1]

Giovinco från start alltså om man tror på italienska mediagiganterna och Pirlo tillbaka i startelvan. Tidigare har Osvaldo startat två gånger i rad i Europa League men nu ser det ut som att Llorente startar istället. Barzagli vilas och Caceres hoppar in så det finns en viss förändring längst bak också. Pogba och Licht vilas, medan Marchisio och Isla kliver in i respektive position. Rotationen finns alltså där som vanligt i Europa League. Låt oss dock hoppas på en bra prestation igen så att Juve kan ta med sig ett fint resultat till returmötet borta.

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham