Uttalanden och preparationer, JTV bjuder på video inför Europa och bortamötet mot Viola!

Juventus TV bjuder genom sin YouTube-kanal på en video med exklusiva uttalanden av Mister Conte och kapten Buffon samt med bilder från preparationerna inför returmatchen på bortaplan mot Fiorentina i Europa Leagues åttondelsfinal.

Conte har ett hemligt vapen

Conte har tagit ut följande 19-mannatrupp till matchen:

1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
6 Pogba
9 Vucinic
10 Tevez
14 Llorente
18 Osvaldo
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
23 Vidal
26 Lichtsteiner
30 Storari
33 Isla
34 Rubinho
38 Mattiello
39 Romagna

Ogbonna, Barzagli, Peluso, Pepe, Marchisio och Giovinco är borta på grund av olika skador. Quagliarella ingår som känt inte i listan över spelare som får spela i Europa League. Därför har Conte tagit med två unga spelare från Juventus Primavera för att fylla ut truppen.

Preliminära startuppställningen enligt GdS och SKY Sport Italia följer nedan:

Juventus (3-5-2):
[team1]

Frånvarolistan är alltså mycket lång, men Juve kommer ändå nästan ställa upp med sitt absolut starkaste lag. Barzagli och Lichtsteiner är de enda som saknas från den mest använda startelvan och ersättarna Caceres och Isla får alltså chans att briljera i en de viktigaste matcherna denna säsong. Resultatet från första matchen på Juventus Stadium är 1-1 och det innebär att Juventus måste göra mål för att inte åka ut. Gör Juve mer än ett mål så räcker det att Juve inte förlorar för att de skall gå vidare. Endast resultatet 1-1 tar matchen till en förlängning. Även i en eventuell förlängning så gäller bortamålsregeln.

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham