Uttalanden och preparationer, JTV bjuder på video inför Europa och bortamötet mot Lyon!

Juventus TV bjuder genom sin YouTube-kanal på en video med exklusiva uttalanden av Mister Conte och Juvesonen Marchisio samt med bilder från preparationerna inför bortamötet och första matchen mot Lyon i Europa Leagues kvartsfinal.

Sista preparationerna utfördes på Stade de Gerland

Conte har tagit ut följande 22-mannatrupp till matchen:

1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
5 Ogbonna
6 Pogba
8 Marchisio
9 Vucinic
10 Tevez
12 Giovinco
13 Peluso
14 Llorente
15 Barzagli
18 Osvaldo
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
23 Vidal
26 Lichtsteiner
30 Storari
33 Isla
34 Rubinho

Ogbonna och Peluso är alltså tillbaka. Quagliarella är inte med då han som känt inte ingår i listan över spelare som får spela i Europa League. Men Vucinic och Giovinco är också tillbaka och därmed har Conte inget behov av att ha med några unga spelare från Juventus Primavera denna gång för att fylla ut truppen. Intressant är att Vidal är med trots att han är avstängd… moraliskt stöd?

Preliminära startuppställningen enligt GdS och SKY Sport Italia följer nedan:

Juventus (3-5-2):
[team1]

Det ser alltså ut som att Conte kommer att ställa upp med Mirko Vucinic från start för första gången sedan Serie A-matchen mot Bologna på Stadio Renato Dall’Ara den 6 december förra året. Lichtsteiner som senast mot Napoli spelade 90 minuter verkar få vilas och då är det Isla som kliver in. Då Vidal är avstängd så blir det troligen Pirlo som regista och till vänster finner vi Marchisio medan Pogba tar högersidan av det centrala mittfältet. Tevez är självfallet tillbaka efter att ha varit avstängd mot Napoli så förhoppningsvis är han fräsch. Längst bak är försvarsmuren oförändrar sedan sist och mannen mellan stolparna är även Juventus kapten, SuperGigi Buffon.

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham