söndag 19 november 2017

Se Juventus vs Chievo Live på Juventus Sverige via eversport!

I samarbete med eversport.tv kan Juventus Sverige visa Juventus vs Chievo live lördagen den 12 september med avspark kl 20.45.

Startuppställningen följer nedan:

1
Buffon
12
Alex Sandro
19
Bonucci
15
Barzagli
4
Caceres
27
Sturaro
8
Marchisio
37
Pereyra
11
Hernanes
9
Morata
21
Dybala

Det går självklart att se i fullskärm och förutom Juvematchen kommer alla övriga Serie A-matcher denna helg även att visas på samma sida.

Uppdatering den 13 september:
Otroligt just nu, första bollen Chievo sköt mot mål gick omedelbart i mål (Hetemaj i den femte minuten) och därefter kunde Juve inte göra mål trots total dominans och massor av bollinnehav.

Allegri valde att ge Marchisio första halvlek och Pogba andra halvlek (Marchisio utgick med känningar och situationen skall utvärderas idag) och fantasin saknades verkligen fram tills det att Cuadrado kom in på plan.

Dybala fick ett fint läge i första halvlek och innan det hade Hernanes avfirat en riktig missil som räddades av Bizzarri i Chievomålet. I den andra halvleken gjorde Buffon en helt avgörande räddning som höll nere siffrorna till 0-1. Pogba skulle definitivt fått en straff, men Guida friade, och Juve hade ytterligare otur när Pereyra prickade stolpen. Hernanes fick till ännu en missil och stod för en väldigt fint slagen frispark, men Bizzarri fortsatte att rädda.

1-1 kom först efter att Cuadrado ordnat en straff som Dybala stänkte upp i krysset. Guida ville först fria (inget ovanligt när han dömer Juve om man minns hemmamatchen mot Genoa ett par säsonger sedan), men tur nog såg mållinjedomaren incidenten och det blev trots allt straff. Det var väldigt svårt att skapa något mer efter det då avblåsningarna var många samtidigt som Chievo såg till att ”skydda” bollen så gott det gick.

En taktiskt välskött match av Marans Chievo och Juventus har bara en poäng efter de tre inledande matcherna i Serie A trots att två matcher spelats på hemmaplan. Det syns väldigt tydligt att Juve är långt ifrån toppform rent fysiskt och den väldigt lätta försäsongsträningen är helt klart en starkt bidragande faktor. Under Contes tid hade Juve i princip militärläger och väldigt tuffa pass. Förra säsongen var det även Contes försäsong även om det var Allegris säsong. Kombinationen gav väldigt fin effekt, men denna säsong har verkligen inletts med en kräftgång. Förlorade storspelare och mindre bra preparationer i kombination med en aningen otydlig spelidé med alla nya spelare som inte heller är helt inspelta har gett detta resultat.

På tisdag spelar Juve mot Manchester City som tagit 15 poäng av 15 möjliga i sina inledande 5 matcher i Premier League. Det blir ett mycket svårt test som kan definiera hur säsongen kommer att se ut. Just nu är det väldigt mörkt… men en vinst i Championsdebuten skulle kunna ändra på mycket.

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *