söndag 19 november 2017

Se Genoa vs Juventus Live på Juventus Sverige via eversport!

I samarbete med eversport.tv kan Juventus Sverige visa Genoa vs Juventus live söndagen den 20 september med avspark kl 15.00.

Officiella startuppställningen följer nedan:

1
Buffon
33
Evra
3
Chiellini
15
Barzagli
26
Lichtsteiner
10
Pogba
18
Lemina
27
Sturaro
9
Morata
17
Mandzukic
16
Cuadrado

Det går självklart att se i fullskärm och förutom Juvematchen kommer alla övriga Serie A-matcher denna helg även att visas här på samma sida.

Uppdatering den 20 september:
Juventus begav sig till Genua och ställdes emot ett Genoa i fin hemmaform. Det såg verkligen ut att kunna bli en tuff match då Juve inte hade tagit mer än 1 poäng efter de tre inledande Serie A-matcherna och då samma möte hade förlorats förra säsongen.
Det blev dock inte lika tufft som befarat, utan Juventus såg till att avgöra matchen redan i första halvlek då Pogbas avslut som tog i ribban gick in i mål via Genoas målvakt Lamanna i den 37.de minuten och Cuadrado innan halvleksvilan såg till att komma loss och bli foulad – vilket gav andra gula kortet till Izzo.

Juventus med en man mer och en ledning kunde därefter promenera hem matchen i den andra halvleken där Giorgione mycket smart fixade en straff som Pogba förvaltade perfekt. 0-2 stod sig matchen ut och faktum är nu att Juventus tagit sina första tre poäng i ligan och att sviten nu står på två raka bortavinster.
Buffon hotades aldrig under matchen och Juve höll även första nollan denna säsong sedan SuperCoppa Italianafinalen mot Lazio.

Allt var dock inte bara positivt då Morata klev av med känningar i magen redan efter 22 spelade minuter och Mandzukic klev av sju minuter från slutet av matchen. Mandzukic bör vara okej, men det är oklart hur det ser ut för Morata.

Det var en välförtjänt vinst och ett fint resultat inför nästa omgång som spelas på Juventus Stadium mot Frosinone på onsdag med avspark 20.45. En match som kan ses på vår hemsida.

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *