Presskonferenser och preparationer, JTV bjuder på video inför Europa och Trabzonspor!

Juventus TV bjuder genom sin YouTube-kanal på en video med viktiga uttalanden från presskonferensen inför Contes debut i Europa League som tränare mot Trabzonspor i första sextondelsfinalsmatchen som spelas på Juventus Stadium.

Conte och Ogbonna talade för Juve och vi bjuds även på exklusiva bilder från Juventus träning inför mötet mot det turkiska laget som blir det första i historien då lagen aldrig tidigare ställts emot varandra.

Juve som är enda storlaget som är obesegrat på hemmaplan i hela Europa denna säsong har trots detta facit inga övertygande resultat i europacupspelssammanhang. På hemmaplan kom en enda vinst och det mot FC Köpenhamn i Championsgruppspelets femte omgång. Denna gång är en vinst mycket viktig då det är den första av två utslagsmatcher mot nytillsatte tränaren Mandiralis Trabzonspor.

Conte hade med sig Ogbonna på presskonferensen

Conte har tagit ut följande 20-mannatrupp till matchen:

1 Buffon
4 Caceres
5 Ogbonna
6 Pogba
8 Marchisio
10 Tevez
12 Giovinco
13 Peluso
14 Llorente
18 Osvaldo
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Asamoah
23 Vidal
26 Lichtsteiner
30 Storari
33 Isla
34 Rubinho
39 Romagna

Det innebär alltså att Barzagli och Chiellini inte är uttagna samtidigt som Vucinic och Pepe också är skadade. Quagliarella ingår inte i listan över spelare som får spela i Europa League, men för att fylla upp har Conte med sig 16-åriga mittbacken Filippo Romagna från Juventus Primavera i truppen. Även om det är mycket osannolikt att han får hoppa in, så blir det en fin upplevelse att vara med A-laget i europacupsammanhang för första gången.

Preliminära startuppställningen enligt GdS och SKY Sport Italia följer nedan:

Juventus (3-5-2):
[team1]

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham