Milan 0-2 Juventus, by pagno1972

Under veckan sade vi att ”en match mellan Juve och Milan, är en match mellan Juve och Milan” och vi fick verkligen rätt. Trots de helt diversa förutsättningarna bjöds vi fans på en otroligt spännande match. Buffon längst bak höll nollan med några fullkomligt galna räddningar, Bonny hjälpte till med en perfekt block på mållinjen när Gigi överlistades och sedan stod Bonny för ännu en härlig långboll. Kombinationsspelet längst fram vid 0-1 målet av Llorente var otroligt och 0-2 målet av Tevez var kanske säsongens snyggaste mål. Bomben skickade dessutom upp Tevez i skytteligaledning i Serie A och Juve drog ifrån rejält då de nu har +11 mot närmaste konkurrenten Roma som har en match mindre spelad.

Som om att det inte var nog med att Mister fick sin första vinst mot Milan på San Siro i Serie A så fick Conte idag pris som Serie As bästa tränare (Guldbänken) för andra året i rad. Just nu är det alltså riktigt fint att vara Juventino.

En äkta Juventino är Mr SIII och han var denna gång på plats i bortasektionen i San Siro för att bära fram Juve. Idag delar han med sig av känslorna och händelserna med fantastiska livevideos genom sin YouTube-kanal!

0-1 målet av Llorente (assist av Lichtsteiner):

0-2 målet av Tevez (assist av Pirlo):

Bortasektionen showar, del 1:

Bortasektionen showar, del 2:
Se längst upp i artikel

Grazie Pagno e FORZA JUVE!!!

Fino Alla Fine!!!
/Riham