Juventus flyger till Australien för att möta A-League All Star Team!

En stor del av försäsongen denna säsong tillbringades i USA när Juventus var med i Guinness International Champions Cup. Men detta år kommer Juve inte att åka iväg till Amerika och väst för att vara med i denna turnering. Det blev ju stora problem med SuperCoppa Italiana på grund av Juves försäsongsschema sist och denna gång kommer största delen av truppen redan befinna sig i väst och närmare bestämt Sydamerika för att spela VM i Brasilien under sommaren.

Tidigare under säsongen så fick vi reda på att Contes mannar istället skulle besöka Australien i öst för att ställas mot australiensiska ligans stjärnlag, A-League All Star Team. Det kan antagligen även göra att Juve får det lättare att ställa upp i en eventuell supercupfinal i Peking och fågelnästet då Australien inte är långt ifrån.

Idag bjuder JTV på presentationen av eventet där Juve alltså skall besöka Australien för att ställas mot deras stjärnlag som givetvis ställer upp med kapten Alessandro Del Piero som kommer att få möta sin gamla dam!

Matchen kommer att spelas den 10 augusti i år på Anz Stadium i Sydney som tar emot mer än 80 000 åskådare.

På plats i Sydneys operahus för att vara med i presentationen var Juventuslegenden Edgar Davids och Juves kommersiella direktör Francesco Calvo.

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham