Juventus Channel presenterar – Italienska mästaren, Fabio Quagliarella!

Fabio ”Eta Beta” Quagliarella är en spelare som hela italienska fotbollsvärlden känner igen som Mr Dreamgol. Varför göra det enkelt när man kan slå till på volley, med en bicycleta eller bomba in en boll från 30 meters avstånd?

Quaglia hann med att göra sitt första hattrick, sitt första mål i Champions, slå sitt personliga rekord i antal poäng på en match med 3 mål och 2 assists mot Pescara (5 poäng), samt på ynka 3 minuter borta mot Inter inför den största publiksiffran i hans karriär göra ett patenterat och otagbart Dreamgol från distans!

Det går att diskutera och dividera om Fabio, men faktum är att hans säsong enligt statistiken varit enastående. 9 mål och 4 assists på 1159 minuter i ligan samt 4 mål och 1 assist på 380 minuter i Champions vittnar om fantastiska målsnitt på 129 min/mål i ligan samt 95 min/mål i Champions… självaste Lionel Messi hade ett målsnitt på 103 min/mål i Champions!

Dessutom kan man tillägga att målen han bjöd på var fantastiskt snygga… tunnel på Petr Čech, cykelsparkar mot Chievo och Pescara, bomber mot Inter och Pescara samt en soloräd mot Chievo är bara några av alla delikatesser som Juveanfallaren fått oss Juvefans att jubla till.

Är det möjligt att som fotbollsälskare inte älska någon som är så skjutglad som Eta Beta?

Juventus Channel bjuder idag på en härlig video dedikerad till Juventus dubbla italienska mästare, Fabio ”Eta Beta” Quagliarella!

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham