Juventus 3-1 Chievo, by pagno1972

Efter ännu ett poängtapp på bortaplan fick Juve chansen att återfinna sitt vinnande recept på hemmaplan. Trots ett misstag så var fokus och prestation tillräckligt för att hålla den 100 %-iga sviten på hemmaplan och efter 12 matcher på Juventus Stadium i Serie A har Juve nu 12 vinster och genom att göra tre mål så hölls dessutom även målsnittet på tre mål per match då Juve med 36 mål har tagit alla 36 poäng.

Hemmapubliken bjöds på ett fantastiskt fotbollsmål när Vidal på ett fantastiskt sätt återvann bollen och spelade vidare till Asamoah som i sin tur dribblade och kombinerade med Llorente för att slutligen slå till med sitt första mål för säsongen. 1-0 gjordes till 2-0 efter att Agazzi släppt retur på Pirlos luriga frispark och Marchisio inte gjorde något misstag när han satte sitt andra mål för säsongen. I den andra halvleken var Chievo motiverade och spelade lite bättre, men när de reducerade till 2-1 så hade de fortfarande inte skjutit på mål, utan Buffon släppte in genom att Lichts rensning tog på Caceres och därefter gick över Buffon och in i mål. Ett riktigt komiskt mål. Men det dröjde inte länge förrän Llorente satte stopp för de flygande åsnornas drömmar med en perfekt nick efter Pirlos utmärkta hörna. 3-1 stod sig och Juve gav svar på tal omedelbart efter matchen i Verona.

Mr SIII var som vanligt på plats på Juventus Stadium och denna gång var han i Curva Sud för att heja fram Juventus. Idag delar han med sig av känslorna och händelserna med fantastiska livevideos genom sin YouTube-kanal!

1-0 målet av Asamoah (assist av Llorente):

2-0 målet av Marchisio (frispark av Pirlo):

2-1 målet av Caceres i eget mål:

3-1 målet av Llorente (hörna av Pirlo):

Juve värmer upp innan match:

Curva Sud:
Längst upp i denna artikel.

Grazie Pagno e FORZA JUVE!!!

Fino Alla Fine!!!
/Riham