Juventus 3-0 Napoli, by pagno1972

Precis innan landslagsuppehållet skulle Juve ta emot Napoli på ett fullsatt Juventus Stadium och det som många förutspådde bli en svår match blev en kross. Matchen bjöd dock på många minnesvärda ögonblick och Juventus publik bjöd på massor med härliga inslag. Med detta sagt så kommer dock både Curva Nord och Sud att vara avstängda då federationen fällt Juventus för rasistiska körer mot Napoli (närmare bestämt antinapolitanska körer). Utöver det skall Juve även betala böter på 50 000 €. Napolisupportrarna som vandaliserade bortasektionen och kastade föremål på hemmasupportrarna etc. orsakade också att Napoli får en 50 000 € bot.

Juventus bjöd på ett mycket tidigt mål genom Llorente och därefter avgjorde man med två otroligt vackra mål i den andra halvleken genom Pirlo på frispark och Pogba på volley. På plats fanns som alltid annars Mr SIII!

Pagno delar som vanligt med sig av känslorna och händelserna med fantastiska livevideos genom sin YouTube-kanal och idag blir det lite extra videos med show från publiken!

Uppvärmning inför matchen:

Koreografi och Storia di un Grande Amore:
Se video längst upp i denna artikel.

1-0 målet av Llorente (assist av Tevez):

2-0 målet av Pirlo på frispark (Tevez fixade frisparken):

Det fantastiska 3-0 målet av Pogba (assist av Vidal):

Juvefansen sjunger klassiska Napolisånger/körer som bara napolitanare får sjunga enligt de själva:

Curva Sud bjuder på en vulkan (Vesuvius som ligger nära Neapel):

Mer action från första halvleken:

Grazie Pagno!

Fino Alla Fine!!!
/Riham