Juventus 3-0 Avellino, by pagno1972

Säsongens första match i Coppa Italia spelades på Juventus Stadium mot Avellino. Juve vann enkelt efter tre mål i den första halvlek varav två kom efter fasta situationer och mycket fina inlägg av Giovinco. Utöver det bjöds publiken på Simone Pepes comeback efter mer än ett års frånvaro och Ouasim Bouy fick även debutera i Juventus A-lag. Bortafansen var exemplariska och mycket härliga då de hejade på under hela matchen trots att Juve tog ledningen tidigt och aldrig gav Avellino en chans att komma in i matchen. På plats för att bevittna allt var självklart en viss Pagno.

Mr SIII delar som vanligt med sig av känslorna och händelserna med fantastiska livevideos genom sin YouTube-kanal!

Simone Pepe värmer upp och hoppar in för första gången på 396 dagar!
Längst upp i denna artikel.

1-0 målet av Giovinco (assist av Quagliarella):

2-0 målet av Caceres (frispark av Giovinco):

3-0 målet av Quagliarella (frispark av Giovinco):

Bortasektionen (Settore Ospiti) showar och applåderas av hemmasektionen (Curva Sud) som hälsar kom tillbaka till Serie A och som hejar på Avellino:

Avellinosupportrarna bjuder på fantastiskt tifo under matchen med sina halsdukar:

Otroligt vackra videos som visar på att fotbollskulturen är fantastisk i Italien, det gäller bara att man ser på fina exempel. När supportrar uppför sig som Avellinosupportrarna på Juventus Stadiums bortasektion så blir de välkomnade med öppna armar. Att Curva Sud välkomnar bortalaget tillbaka till Serie A och att de till och med sjunger för Avellino och att sedan Avellinosupportrarna sjunger för Juventus också, det är fotbollskärlek!

Grazie till Pagno och Juve- samt Avellinofansen!

Fino Alla Fine!!!
/Riham