tisdag 17 oktober 2017

Juventus 2-0 Trabzonspor, by pagno1972

Då var det dags för ännu en hemmamatch, men denna gång var det en historisk sådan då Juventus Stadium för första gången i historien kläddes om i Europa League-stil för att Juventus tog emot Trabzonspor. Som oftast så blev denna historiska match speciell då Osvaldo debutmålade i Juvetröjan och skrev in sig i historien som första spelaren att måla på Juventus Stadium i Europa League och samtidigt så bjöd Pogba på sitt första mål i Europacupspelsammanhang när han spikade slutresultatet 2-0.

Rent spelmässigt var Juve relativt oorganiserade och slarvet var fanns där i allra högsta grad när Ogbonna halkade runt, Bonucci slog felpassningar, Peluso ständigt kom efter, mittfältet inte bjöd på den sedvanliga pressen och Pirlos hörnor var bland de sämsta vi har fått skåda sedan han drog på sig Juvetröjan.

Juvespelarna var självklart inte nöjda med prestationen… men resultatet 2-0 är fint att ha med sig till bortamötet.

Trots att SKY förutspådde en jämförelsevis tråkig tillställning med cirka 30 000 åskådare så fyllde hemmapubliken nästan upp stadium som vanligt. En av de som var på plats var Mr SIII och denna gång var han i Curva Sud för att heja fram Juventus. Idag delar han med sig av känslorna och händelserna med fantastiska livevideos genom sin YouTube-kanal!

Juve värmer upp innan match:
Längst upp i denna artikel.

1-0 målet av Osvaldo (förarbete av Tevez):

2-0 målet av Pogba (assist av Tevez):

Europa League-hymnen spelas för första gången någonsin på Juventus Stadium:

Trabzonsportsupportrarna gör sitt sedvanliga kaos i den 61:a minuten:

Grazie Pagno e FORZA JUVE!!!

Fino Alla Fine!!!
/Riham

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *