Juventus 1-1 Fiorentina, by pagno1972

Juventus Stadium var fullsatt. Fansen bjöd på något extra med ett fantastiskt tifo som bara Juvefansen kan bjuda på och efter knappt tre spelade minuter såg Bianconeri till att ta ledningen mot Fiorentina genom att Arturo Vidal stänkte dit en rejäl boll bakom en chanslös Neto i Violamålet. Som vanligt blev Juventus Stadium till ett inferno, Juve firade och det kändes som att det var dags att visa vem som verkligen kan gå till final.

Men efter det var Juve mycket passiva. Pressen uteblev, Fiorentina fick spela och hålla massor av boll och samtidigt så var Contes taktik allt annat än offensiv då han tog ut anfallare och tog in mittfältare. Juve hade självklart några chanser, men de kom lite då och då under matchen utan att Juve lyckades dominera. Fiorentina skapade inget farligt egentligen, men när en spelare som Gomez frispelas blir det mål och 1-1 i den 79:e minuten ändrade på allt. Nu måste Juve göra mål för att ens kunna tänka på att gå vidare. Göra mål och inte förlora är vad som gäller i returmötet på Artemio Franchi i Florens där Contes mannar föll med 4-2 tidigare denna säsong i Serie A.

Mr SIII var givetvis som vanligt på plats för att heja fram Juve och han delar med sig av känslorna och händelserna med fantastiska livevideos genom sin YouTube-kanal!

Uppvärmning inför matchen:

Tifo:
Längst upp i denna artikel!

1-0 målet av Vidal (assist av Giovinco):

Curva Sud showar:

Mer action från den första halvleken:

Mer action från den andra halvleken:

Grazie Pagno e FORZA JUVE!!!

Fino Alla Fine!!!
/Riham