Juventus 1-0 Torino, by pagno1972

Ännu en hemmamatch genererade ytterligare tre poäng för Juve. Den 100 %-iga sviten håller sig i Serie A och Contes Juventus har nu med 13 raka hemmavinster på Juventus Stadium satt ett nytt historiskt rekord. Passande nog så togs rekordet mot just det lag som tidigare innehade det bästa resultatet. Torino tog ju säsongen 1975/76 hela 14 raka vinster i en säsong där de tog sin sjunde Serie A-titel. Men igår kväll så såg Juve till att ta sig närmare detta rekord genom att vinna mot Toro i säsongens andra Derby della Mole med 1-0.

Torino bjöd på motstånd först i den andra halvleken men tvingade under 90+ minuter inte Buffon till en enda räddning och därmed fanns det inte mycket kvar att diskutera om… Juve var värdiga vinnare och med hjälp av TopPlayern Carlitos Tevez som nu leder skytteligan så målades Turin Svart och Vitt en gång för alla denna säsong.

Mr SIII var som vanligt på plats på Juventus Stadium och denna gång var han på sin vanliga plats på långsidan för att heja fram Juventus. Idag delar han med sig av känslorna och händelserna med fantastiska livevideos genom sin YouTube-kanal!

1-0 målet av Tevez (assist av Asamoah):

Presentation av spelarna och koreografi före avspark:

Curva Sud showar:

Grazie Pagno e FORZA JUVE!!!

Fino Alla Fine!!!
/Riham