JTV bjuder på klipp med Osvaldo som sjunger Storia di un Grande Amore!

Juventus har på senare tid låtit sina spelare besvara frågor genom Twitter och denna gång var det Daniel Osvaldos tur då Juve hade igång #AskOsvaldo.

Osvaldo fick spela från start igår i Prandellis landslag i bortalandskampen mot Spanien. Det slutade visserligen med en förlust, men att vara med och spela var viktigt för Osvaldo som verkligen vill vara med i VM. Han har hittills fått starta i två matcher i Juventus och det var båda gångerna i Europa League mot Trabzonspor och vid båda tillfällena lyckades han göra mål. Hans första mål var dessutom det första som någonsin gjorts på Juventus Stadium i Europa League. Han kom till Juventus i januari på fritt lån från Southampton, men kommer att kosta Juventus 19 M € om de vill köpa loss honom. Då denna siffra är långt mycket högre än den som Juve betalat för att få hem TopPlayer-duon Llorente-Tevez (9 M € + 3 M € bonus för Tevez och Llorente på free transfer) så verkar det vara svårt att Juve köper loss honom, men om han imponerar ordentligt och fortsätter att göra mål i Europa vet man aldrig. I slutändan kan Juve säkert förhandla även om de inte väljer att köpa loss honom för den satta summan.

Osvaldo har själv viljan att stanna och han har snabbt integrerats i gruppen då man ständigt ser honom med kamraterna och då han senast sprang hela vägen och firade med Llorente när han satte första målet mot Milan. Så sista ordet kommer att ligga hos Southampton som faktiskt slog klubbrekord när de värvade Dani från Roma för lite mer än 15 M €.

Några av svaren Osvaldo gav var:
”De spelare i Juve som verkligen har imponerat på mig är Tevez och Vidal”
”De mål jag håller högst bland alla de jag gjort är bicycletassparkarna mot Catania och Torino”
”Jag har tappat räkningen på hur många tattueringar jag har, men de viktigaste är de med mina barns namn”
”Bästa platsen jag varit i var Barcelona, det är en fantastisk stad”
”Det bästa ögonblicket i min tid i Juve hittills var mitt första mål i Juventus Stadium”
”Att gå in på Juventus Stadium med denna tröja på mig ger en unik känsla. Som motståndare till Juventus var det ganska tufft”
”För att hålla mitt skägg fint låter jag det bara göra som det vill”
”Okej jag lovar, om vi vinner Scudetton så kommer jag att klä ut mig till Captain Jack Sparrow!”

Osvaldo har lovat att klä ut sig till sin dubbelgångare om Juve vinner Lo Scudetto denna säsong

Förutom att svara på frågor så såg Dani till att sjunga och JTV bjuder på ett klipp (se längst upp i denna artikel) genom sin YouTube-kanal som låter oss höra hur det låter!

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham