Highlights – Vänskapsmatch – Juve 2-3 Lucento

Igår, den 25 juli, spelade Juventus säsongens första vänskapsmatch, men nya Mister Max Allegri fick ingen optimal start på förberedelserna. Matchen som inte direktsändes slutade med en förlust mot det lokala amatörlaget Lucento som försvarade bra och kontrade effektivt mot ett Juventus som saknade samtliga spelare som var med i VM.

Mr Superfly bjuder på video med lite action från matchen:

Härlig soloräd av Kingsley Coman, sedan får man se Pepe tillbaka och Roberto Pereyra som debuterar!

Juve startade matchen med formationen 4-3-2-1:
[team1]

I den första halvleken tog Lucento ledningen efter en hörna som nickades in, men Fernando Llorente slog till med två vänsterskott för att först kvittera och sedan ge Juve ledningen igen.
Men Llorentes dubbel räckte inte då Juve släppte in in två mål till i den andra halvleken. Kvitteringsmålet 2-2 kom med kvarten kvar att spela och med bara fyra minuter kvar kom en kontring som satte spiken i kistan. Lucento vann med 2-3 mot Allegris Juve.

Lucento skrev historia och Allegris preparationer fick en något oväntad start. Allegri sade följande efter matchen: ”Vi missade några bra chanser och träffade virket flera gånger, men vi såg ut att vara i bra form – ett tecken på att vi har jobbat bra under försäsongsperioden. Jag var intresserad av att få se tillståndet för de spelare som kommer att vara kvar med förstalaget och jag fick positiva tecken under den första halvleken”.

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
Riham