Highlights – Omg. 9, Serie A – Juve 2-0 Genoa

Juventus tog emot Genoa på Juventus Stadium och lyckades för andra gången i rad i Serie A ta en stabil 2-0 ledning i den första halvleken. Denna gång höll Contes mannar skärpan och tillät aldrig Genoa hota då de inte fick ett enda skott på mål. Juventus bjöd på en offensiv och totalt dominant fotboll och hade det inte varit för en fantastisk Perin i Genoamålet så hade Juventus säkert fått in minst tre mål till. Det var alltså ett mycket logiskt resultat när Juventus vann för första gången någonsin hemma på Juventus Stadium mot Genoa.

Conte hade använt en 4-3-1-2-formation under veckan mot Real Madrid men gick tillbaka till 3-5-2 och det fungerade utmärkt. Juventus skapade otroligt många chanser och hade hela 23 skott i matchen. Dessutom blev det 821 spelade bollar av Juve som hade 59 % av bollinnehavet. Passningssäkerheten var mycket hög för hela laget som snittade 81 % i en match där motståndarna knappt fick vara med. Flest korrekta passningar slog Giorgio Chiellini som stog för 100 stycken! Den som sköt mest var Tevez med sex skott och från dessa kom ju 2-0 målet.

1-0 målet kom på en straff som Asamoah fick fastän han möjligtvis var precis på linjen. Men med det sagt så skulle Pogba haft en straff i inledningen av matchen. Domare Doveri hade en bra match. Det var för övrigt hans andra match på Juventus Stadium och för andra gången slutade det 2-0 till Juventus. Båda gångerna fick dessutom Juve straff och båda gångerna var det Vidal som satte bollen från 11 meter!

Idag så bjuder TV4 på video med höjdpunkterna (Jesper Hussfelt matchkommentator) och Mr Superfly bjuder på highlights från Mediaset.

Highlights från TV4 Sport Xtra:

Highlights från Mediaset av Mr Superfly:

Highlights från Sky av Mr Superfly:

Uppdatering 29 oktober, även JTV bjuder på video från matchen med uttalanden, mål och andra höjdpunkter:

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham