Highlights – Omg. 15, Serie A – Bologna 0-2 Juve

För andra gången i rad gjorde Juventus två mål på bortaplan mot Bologna utan att släppa in och i samband med att det kom just nu så byggde Contes grabbar vidare på den fina sviten som nu är uppe i sju raka vinster med noll bollar insläppta. Målskillnaden är nu 15-0 och Gigi ”Superman” Buffon har nu hållit nollan i 650 minuter i rad. Vidal gjorde kvällens första mål efter att Peluso fick till en mycket fin assist och det innebär att Arturo nu har 11 mål denna säsong och att han har 33 mål i Juvetröjan totalt. Juventus missade många chanser och framförallt fick (och skapade) Llorente tre-fyra lägen som han dock missade. Curci stod för några fantastiska räddningar och han höll kvar Bologna som själv hotade vid några tillfällen men alltid fick se sig överglänsta av Superman längst bak i Juvemuren. Strax innan slutet kom så Chiellinis mål efter en fin hörna av Tevez och spiken sattes i kistan.

Idag så bjuder TV4 och Mr Superfly på målen:

Målen av Vidal (assist av Peluso) samt Chiellini (hörna av Tevez):

Om man vill ha lite mer entusiasm än vad Daniel Kristiansson från TV4 Sport Extra bjöd på så kan man lyssna på Zuliani istället:

Uppdatering den 10 december, även Juventus TV bjuder på highlights från matchen genom sin YouTube-kanal:

I nästa match avgörs Champions League-gruppspelet och Juventus måste skruva upp tempot ytterligare när de åker ner till Istanbul för att undvika en förlust!

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham