Landslagskollen – Hur har det gått för Juvespelarna?

Martin Caceres spelade med sitt Uruguay på bortaplan mot Peru i VM-kvalet. Det blev 81 minuter på plan på vänsterbackspositionen och kollegan Suarez var mannen som ordnade vinsten då han slog till två gånger om, först med en straff i första halvlek och därefter med ett hårt skott som gick i ribban och sedan studsade ner och upp i nättaket. Farfan stod för reduceringsmålet genom en härligt placerad frispark över muren.

Målen Peru 1-2 Uruguay:

Mirko Vucinic hade en oturlig kväll som slutade efter bara 36 minuters spel mot Polen borta. Man hoppas att skadan inte håller honom borta från spel. Matchen i sig slutade 1-1 och Montenegro fortsätter att imponera. Missa inte Robert Lewandowskis pärla och Polens bortdömda mål i slutsekunderna.

Highlights Polen 1-1 Montenegro:

I Schweiz spelades en klassisk match, en sådan match man inte enkelt glömmer! Schweiz tog genom Super-Licht en tvåmålsledning efter en vändning från 0-1 till 3-1. Licht stod för två av målen och spelade som högerback i hela matchen och som han gjorde det. I andra halvlek utökade Schweiz till 4-1 genom en straff av Dzemaili och matchen såg ut att vara slut i den 54:e minuten. Island och främst Gudmundsson ville något annat dock och efter en otroligt heroisk insats stod det 4-3 i den 68:e minuten. På stopptid slog Gudmundsson till med sitt hattrick för dagen och Island hade gjort en otrolig insats och hämtat upp 1-4 till 4-4.

Highlights Schweiz 4-4 Island:

I Ghana spelade Kwadwo Asamoah med sitt landslag mot Zambia och självklart stod han för en fin insats då han till och med gjorde mål!

Målen Ghana 2-1 Zambia:

Paul Pogba fick inte spela när hans Frankrike som leds av Juvelegenden Didier Deschamps misslyckades att göra mål och bara fick med sig ett mållöst resultat mot Georgien. Georgien var närmast mål, men stolpen var målvakten Lloris vän!

Highlights Georgien 0-0 Frankrike:

Arturo Vidal och Mauricio Isla spelade i mitten, respektive på högerkanten i Chiles 4-4-2 som vann säkert mot Venezuela med 3-0 hemma. Arturo stod för ett fantastiskt mål efter en slängnick i andra halvlek och minut 84.

Målen Chile 3-0 Venezuela:

ItalJuve fortsätter att ånga på och med Super-Gigi, Bonucci, Chiellini och Pirlo på plan som en defensiv diamant i en 4-3-2-1 formation blev det ytterligare en vinst och denna gång med 1-0 mot Bulgarien hemma genom ett mål av Alberto Gilardino. Buffon stod för en otrolig räddning i matchen, en sådan räddning som bara Buffon kan göra! Samtliga Juvespelare på plan spelade 90 min utom Ogbonna som fick vara på bänken matchen ut.

Målet Italien 1-0 Bulgarien:

Nästa vecka fortsätter alla sina äventyr utom Mirko som både åkte på en smäll och vars landslag ”bara” skulle spela en match.

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham