Paul Pogba – Army of one – by NachosBULL

Paul Labile Pogba är en fantastisk spelare som redan efter en säsong och bara några matcher in i sin andra säsong med Juventus har lyckats presentera sig för hela världen. Med fantastiskt snygga mål och ett högsta betyg på 9 så erövrade han huvudrubrikerna i alla sporttidningar runt om i Italien. Nu, strax efter en härlig inledning på hans andra säsong, så säger hans agent att han är värd dubbelt så mycket som självaste Gareth Bale som ser ut att gå från Tottenham till Real Madrid för en rekordsumma som aldrig tidigare har betalats vid en övergång.

Vad säger man egentligen? Intressenterna finns ju där trots att Marotta gjorde det klart och tydligt att Juventus inte vill sälja. Men vad händer egentligen om ett superbud kommer? I en egen JuventusSverige-diskussion sades följande:
”Låt Pogba vara… han bör få utrymme att uvecklas och inte få en massa onödig press på sig. Ser hellre att han blir världens bästa spelare i Juve än att Pogba säljs för 70 M €. Vad skall Juve med pengar till just nu? Laget är i princip komplett. Man vill få ut det allra mesta utav sina spelare innan man säljer dem. Juventus kommer säkert få ett megabud inom 1-2 år och då är frågan vad som händer. Förhoppningen är dock att Paulie hinner nå sin topp i karriären innan han blir såld. Precis som Zidane som såldes efter att han hade vunnit guldbollen för en summa närmare 70 M €, på den tiden motsvarade det vad 150 M € är idag.”

Något att hålla med om kanske?

En sak är säker dock… vi kan alla njuta av den fantastiska videon som NachosBULL bjuder på genom sin YouTube-kanal.

FORZA PAULIE!!!
/Riham