Alessandro Matri – Let it burn!

Colosimo99 bjuder idag på en härlig Matrivideo – Let it burn!

Alessandro Matri har idag gjort 29 mål i Juventus. Han är en sådan spelare som inte brukar göra de där onödiga målen, utan när han gör mål då är det ett mål som hjälper att hämta upp resultatet, ett mål som punkterar matchen till Juves fördel eller också ett helt avgörande mål.

Han kallas för Mitra (kulsprutan) men egentligen är Ale inte den som gör otroligt många mål (fastän han har ett bra målsnitt i Juventus). Han kan dock ändå ses som en målgaranti för att medan Conte varit tränare så har Juventus gjort mål i 48 av 53 matcher med Matri på plan i ligan. Han jobbar något oerhört för laget och man hittar honom alltid när han behövs. Matri är en sådan anfallare som är jobbig för försvararna att möta eftersom att de aldrig kan hålla helt bra koll på honom.

Han växlar ständigt tempo och när man minst anar det så avgör han matchen. Han har ju redan hjälpt till att hämta upp resultatet två gånger mot Napoli, avgjort två matcher mot Inter, avgjort på egen hand vid två tillfällen mot sitt före detta Cagliari, punkterat matcher mot Roma, Fiorentina och Udinese samt hämtat upp ett 0-1 borta mot Milan och mycket mer.

Matri är en spelare som Juventini egentligen bara kan älska… han är ju en målgaranti!

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham