Bologna 0-2 Juventus, by pagno1972

Juventus har en gång tidigare spelat två matcher på bortaplan i rad där man inledde i ligan och sedan fortsatte i Champions. Då förlorade Contes mannar först mot Fiorentina och sedan mot Real Madrid. Juventus har en gång tidigare (år 1998) spelat borta mot Bologna i ligan och sedan åkt ner till Istanbul för att möta Galatasaray i Champions. Då slutade det med en förlust utan något gjort mål mot Bologna och Lippis Juve kryssade sedan mot Galatasaray. Denna gång hände det igen. Juve skulle spela borta först i ligan och sedan i Champions och då var Bologna först ut innan bortamötet mot turkarna i Istanbul.
Inför matchen mot Galatasaray på bortaplan så slog Juve bortamotståndet Bologna med 0-2 tack vare mål av Arturo Vidal och Giorgio Chiellini. Kan man fortsätta att förbättra vad som hänt tidigare under historien? På plats för att bevittna Juves andra 0-2 vinst i rad på Stadio Renato Dall’Ara, och för att se när Gigi håller nollan i ytterligare 90 minuter för att ta sin svit till makalösa 640 minuter utan en insläppt boll, var självklart en viss Pagno.

Mr SIII delar som vanligt med sig av känslorna och händelserna med fantastiska livevideos genom sin YouTube-kanal och idag blir det lite extra videos med show från bortasektionen och extra action!

Juventus bortafans showar:
Se video längst upp i denna artikel!

Juventus värmer upp inför matchen:

0-1 målet av Vidal (assist av Vidal):

0-2 målet av Chiellini (hörna fixad och slagen av Tevez):

Slutet av matchen och spelarna tackas av och tackar fansen:

Mer action från den första halvleken:

Bolognafansen bjuder på Tifo:

Grazie Pagno!

Fino Alla Fine!!!
/Riham