Juventus Sveriges möte i Malmö!

Mobilen vibrerade och signalen (en jublande publik) tjöt. Jag plockade upp mobilen och läste mitt SMS:
”Riham, jag är på plats nu. Längesen sist. Hoppas att vi snart kan träffas. Har ingen aning om hur man lottat Champions! /Lorenzo.”

Champions hade precis lottats och jag var otroligt glad över att Juve skulle komma till Danmark. Jag svarade direkt och Lorenzo gillade tanken av ett Juve vs Real. Vi bestämde att ses på matchdagen mot Lazio och mycket riktigt kom Lorenzos sms:
”Grande Riham, jag är i city och går en runda. Vi kan ju träffas och pratas vid. Befinner mig på Stortorget. Ciaooo!”

Jag svarade hastigt: ”Ska bara skriva på sidan så rör jag mig. En timme!” och vi sågs som planerat.

Mannen, myten och legenden Lorenzo som startade Juventus Sverige hade ett stort leende och med sig hade han hela Italiens värme. Diskussionerna handlade om Juve och vad som hänt under de senaste dagarna och därefter begav vi oss för att avnjuta antipasto, pizza och kaffe mitt i centrala Malmö över intensiva och otroligt intressanta Juventus och Juventus Sverige diskussioner.

Grande Lorenzo i Malmö!

Från 0 till mer än 2800 följare på lite mer än ett år och med en hemsida som idag har minst 1000 besökare per dag så har Juventus Sverige verkligen växt. Våra diskussioner omkring utvecklingen var väldigt positiva.

Pizza Al Salame fick mig att må bra...

Jag ville nämna dagens mest omdiskuterade händelser:
”Matri har nu sålts till Milan, förstår inte varför man säljer till en direkt konkurrent. Conte var verkligen upprörd över det hela. Den försäljningen i kombination med försäljningen av Giaccherini gör nog att Conte egentligen inte är glad över vad som hänt. Men Tevez som kostat oss 0 € nu efter försäljningen av Matri är en fantastisk spelare… om han gör mål ikväll blir han historisk!”

Lorenzo var inte glad över att höra att Matri gått till Milan men hans svar var lugnt som alltid:
”Juventus vet vad de gör, Tevez kommer att bli historisk ikväll. Lazio har ingen chans.”

Mycket riktigt blev Tevez historisk under kvällen, men vad sade Lorenzo om Pogba och Marchisio?
”Pogba och Marchisio är två mycket olika spelartyper. Pogba är redan en TopPlayer, men Marchisio är en sådan spelare man inte kan vara utan, en spelare som jobbar i det tysta utan att synas. Conte vet det och därför uppskattas Principino så mycket i Juventus.”

Grande Lorenzo hälsar; Fino Alla Fine!

Över kaffet diskuterade vi båda om hur vi blev Juventini, därefter blev det en Juvepromenad och ett arrivederci!

Fino Alla Fine, FORZA JUVENTUS!!!
/Riham