Dagens Juvenews, onsdagen 4 december 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Stjärnornas krig för Ronaldo
JUVE
ATTACK
REAL
Paratici bekräftar Chiellinis anklagelse om Guldbollen 2018: ”Cristiano förtjänade den även i år. Vissa klubbar har en stor tyngd när man ska bestämma”
I Madrid känner man irritation.

Inget om Juve…

Exklusivt med Paratici
”RONALDO? NU TALAR JAG”
”Cristiano stannar kvar i Juve, om detta råder det inga tvivel. Han har passerat ett svårt moment för problemet med sitt knä, men u är han på väg tillbaka i topp. Hans närvarande har förbättrat alla i klubben.”


ÖVRIGA NYHETER:

* Gazzetta dello Sport: ”Så här har Chiellini (som alltid varit för Allegri) trätt in på plan för Sarri: ”Inte född för att stå där med 9 spelare bakom linjen och för att njuta av ett 1–0, precis som det Allegri begärde av oss.”

* Corriere della Sera: ”Juve söker ett alternativ till Alex Sandro: man jobbar på Emerson Palmieri. Problemet är formeln: Chelsea vill ha 30 miljoner euro, Juve börjar förhandlingen om ett lån.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juve attack på Reals makt. Paratici hård: ”CR7 förtjänade Guldbollen”. I Madrid är man irriterade och Florentino sörjer ännu Cristianos farväl.”

* Tuttosport: ”Khedira opereras idag i Tyskland. Hans 2019 slutar här, kommer tillbaka efter juluppehållet. Adrien Rabiot återvänder redan inför matchen på lördag.”

* Sky Sport: ”Juve och Dybala har inlett förhandlingar om förlängningen av kontraktet.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 


 

 

Giuliano Giannichedda 45 år från Pontecorvo

* Giuliano Giannichedda, f.d. mittfältare Juve (och Lazio): ”Mot Lazio så blir det svårt för Juve. Det är viktigt att insistera med att låta Ronaldo spela.”

* Lazio, Lulic: ”Man kan slå Juventus, vi vet redan hur man gör det.”

* Ramón Calderón Ramos (f.d. president Real Madrid): ”Guldbollen? Det är inget misslyckande för CR7, i Juve är han ett exempel att följa. Chiellini? Ord utan mening.”

* Giorgio Chiellini: ”Jag jobbar på bra och det ser bara bra ut. Laget gör bra ifrån sig och kommer att vara redo till vårsäsongen där man kommer att få se det verkliga Juve.”

* Jorge Mendes: ”Ronaldo är den bäste spelaren i hela världen och kommer att stanna kvar i Juve även nästa säsong. Han trivs med Sarri, är nöjd.”

* Ciro Venerato, journalist RAI: ”Guldbollen? Den borde vara bunden till hur det gick förra säsongen och inte i år.: Messi är inte en ledare, CR7 är det.”

* Franco Causio, legend: ”Guldbollen? Jag hade gett den till Van Dijk. CR7 ett problem? Ja, absolut…men för motståndarna.”

* Florentin Pogba: ”Jag hejar på Barcelona men har inga problem om min bror tar på sig Real Madrids tröja.”

* Fabio Paratici: ”Att vinna många gånger kan bli besvärligt men Juve är inte mätta. Champions? Vi är medvetna om vår styrka.”

* Miralem Pjanic: ”Jag mår bra och är lycklig över att spela i Juve. Vi är koncentrerade på mästerskapet och vill vinna Supercoppa.”

* Carlo Nesti, journalist RAI: ”Jag begär av Sarri att gå över till ett 4-3-3 med Dybala till höger, Higuain i centrum och Ronaldo till vänster.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

* ALLA ER SOM FYLLER ÅR JUST IDAG!


* 1951 så blev Gyorgy Sarosi ny tränare för Juventus och Giampiero Combi teknisk direktör.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0