Dagens Juvenews, tisdagen 3 december 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

MESSI 6 GULDBOLLAR
ILSKA JUVE
Leo erövrade sin sjätte Guldboll (ingen som han) och går om Cristiano (igår trea): ”Hans frånvaro är inte ett problem”. Rösterna och sponsorernas roll. Spelaren i Juve, de Ligt krönt som den bäste U21
Paratici om CR7: ”Den bäste
Chiellini: ”2018 en stöld av Real
Och Ronaldo åkte till Milano

GULDBOLLEN TILL MESSI
RONALDO ETT FALL
KRIS
Gör lite mål, är frånvarande i spelet, den fasta platsen i Juve är numera ett fängelse för honom och Sarri. Deserterade Paris och får trösta sig med priset som den bäste spelaren i Serie A.

Lagens Oscar till Atalanta, Gasperini den bäste tränaren
GULDJUVE
Bianconeri huvudaktörer på fotbollens Gran Gala i Milano. Ronaldo bäste spelaren, 3 av hans lagkamrater under förra säsongen bland de 11: Cancelo, Chiellini och Pjanic. Även 6 damer från Juventus Women.

Messi Guldbollen
De Ligt vinner Kopa Trophy


ÖVRIGA NYHETER:

Maurizio Sarri 60 år från Neapel

* Corriere di Torino: ”Sarris Juve har 4 poäng mindre än det Allegri hade vid samma tidpunkt. Problemen är: Ronaldo med bara 7 mål, Bernardeschi utvisslad. Khedira och Emre Can: sammanlagt bara 0 mål och 1 assist.”

* Gazzetta dello Sport: ”Arrigo Sacchi: ”Detta Juve har ännu inte stil och harmoni som är typiskt för Sarris lag. Kan hända att de nya köpen inte är till någon större nytta. Conte däremot påverkar Inter på ett påfallande sätt.

* Gazzetta dello Sport: ”Dino Zoff: ”Om det har återvänt en dualism i mästerskapet? För mig så förblir Juve det starkaste och mest kompletta laget. Lazio-Juve en svår match då Lazio kommer från 6 succéer i rad.”

* Calcio e Finanza: ”JVillage Italiens största sportanläggning”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 


 

* Giorgio Chiellini: ”Det verkliga Juve i det nya året. Guldbollen? Absurt att Ronaldo inte vann den förra året. En riktig stöld, Real bestämde sig för att man inte skulle låta honom vinna.”

* Cristiano Ronaldo: ”Jag är stolt över att vara den bäste spelaren i Serie A. Tack till mina lagkamrater och alla de som röstade på mig, jag är mycket nöjd.”

* Miralem Pjanic: ”Tack till hela laget, klubben och Allegri. Härligt att vara här.”

* Fabio Paratici: ”Kritikerna på Buffon alldeles för elaka. Ronaldo ett problem? Tillåt mig att le. Han kommer att vara i med i Juve även nästa säsong. Just nu diskuterar vi inte om en förlängning av Dybalas kontrakt.”

* Chiellinis agent, Davide Lippi: ”Giorgio kan återvända lagom för att kunna spela i Champions, jag är mycket optimistisk.”

* Sabatini, journalist RAI: ”Fansen i Juve som klagar borde fundera över vad klubben har åstadkommit de senaste 8 åren.”

* Paganini, journalist Rai: ”Conte hade gärna återvänt till Juve, han väntade på dem.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

* ALLA ER SOM FYLLER ÅR JUST IDAG!


* 1970 så gjorde legenden Franco Causio sitt första mål för Juve.

* 1972 så gjorde Jose Altafino sitt första mål för Juve.

* 2002 så satte Juventus in sina första aktier på börsen.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0