Dagens Juvenews, lördagen 30 november 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Inget om Juve…

Inget om Juve…

JUVE 2020
Bianconeri jobbar redan på gratis spelare: Willian i pole position efter Paraticis mission i London. Sen en terzino. Men det kommer att bli ett varmt januari vad det gäller försäljningarna: från Mandzukic till Emre Can, från Perin till Rugani


ÖVRIGA NYHETER:

* Gazzetta dello Sport: ”Juventus-Sassuolo i morgon kl. 12.30. Sarri ställer upp med ett 4-3-1-2 med Higuain och Ronaldo i anfallet, Bernardeschi bakom dem båda. Val mellan Emre Can och Khedira för mittfältet.”

* Juventus Sverige: ”Alex Sandro tränade regelbundet tillsammans med de övriga igår och det är inte uteslutet att han kan vara med i morgon. Rabiot tränade för egen hand. Idag kl. 14 så håller Sarri sin sedvanliga presskonferens.”

* Gazzetta dello Sport: ”Pjanic+Bonucci. Sarris bensin är dubbla regissörer och kontrollet av spelet som är tränaren fasta idé. De båda bland de bästa i Europa sen mister kom till Turin.”

* Gazzetta dello Sport: ”Inter utmanar Juve om Milinkovic Savic och Emerson Palmieri. Inter kommer att köpa Kulusevski i januari.”

* La Stampa: ”Allegri sade nej till Arsenal: ”Jag stannar här”. Juve hoppas han accepterar ett nytt lag: hans kontrakt går ut 2020 och får under tiden en lön på sammanlagt 15,67 miljoner euro.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 


 

Jan Oblak 26 år från Škofja Loka, Slovenien

* Atletico Madrid, Jan Oblak: ”Messi och Cr7 under en och samma vecka? Två stora spelare men så olika men bådas främsta vilja är att göra mål. Om jag såg bollen vid Dybalas mål? Nej, ibland har målvakterna en utmärkt vision, ibland inte, men det är ju detta som gör fotbollen så intressant.”

* Paolo Rossi, journalist: ”De Ligt? Jag har aldrig i hela mitt liv sett en sådan stark försvarare vid bara 20 års ålder.”

* Michele Plastino, direktör Radio Sportiva: ”Dybala ett litet fenomen. Mandzukic hade suttit fint för vem annan som helst.”

* Oscar Damiani, f.d. tränare och agent: ”CR7 kommer att avsluta sin karriär i Juventus.”

* Roberto Boninsegna, legend: ”Lukaku och Lautaro påminner om mig och Bettega. Scudetto? Juve har en bättre och större trupp.”

* Fiorentina, Commisso: ”Jag var juventino men nu vill jag göra något stort med Fiorentina.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

* ALLA ER SOM FYLLER ÅR JUST IDAG!


—————-


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0