Dagens Juvenews, fredagen 29 november 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Juve: ord från kaptenen
Bonucci om Ronaldo
Allt är uppklarat
Och kröner de Ligt
CR7 är ännu inte på topp men för oss så förblir han ett värdefullt tillskott.”

Lukaku och Lautaro vill vända upp och ner på Juves diktatur
KUPPMAKARNA
22 mål mellan mästerskapet och Champions mot Ronaldo, Higuain och Dybalas 18: ett perfekt samförstånd mellan de två anfallarna och Contes och Inters vunna vadslagning.

BORT MED HÄNDERNA FRÅN CR7!
Ogenerös kritik och absurda spekulationer, men Cristiano har en plan för en vår som mästare med Juve: detta är tabellen som han förbereder, programmet och arbetet bakom kulisserna. Exklusivt: vi har följt honom under träningarna under Sarris ledning.


ÖVRIGA NYHETER:

* Corriere dello Sport: ”Juve mot lottningen i Champions. Det finns redan några rysningar i valurnan som tillhör det förflutna: Mou, Zidane eller Chelsea, den gamla damens mardrömmar. Och med Napoli först i sin grupp så riskerar man även att behöva möta Liverpool.”

* Gazzetta dello Sport: ”Milan går bestämt in för Demiral. Man förhandlar om ett lån med rätt att köpa ut honom. Den centrala backen är 22 och ingår bland de unga talanger som det är lönar sig att satsa på.”

* Corriere di Torino: ”Emre Can och Mandzukic på väg till Dortmund. Det kalla kriget med klubben fortsätter ända till slutet. Kroaten är förbannad på klubben för de planer som man har ändrat på alltför snabbt efter förlängningen.”

* Gazzetta dello Sport: ”Mot Juventus-Sassuolo, söndag kl. 12.30. Sarri ställer upp med ett 4-3-1-2 med Ronaldo och Higuain/Dybala i anfallet med Bernardeschi bakom sig. Rebus på mittfältet, Buffon i mål.”

* Corriere dello Sport: ”Milan försökte i somras att komma åt Dybala.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 


 

Alessandro Birindelli 45 år från Pisa

* Alessandro Birindelli: ”Dybala förödande, det behövdes verkligen att han har spelat överallt innan. De Sciglio? Jag hade alltid behållit en som honom. Demiral och Emre Can på marknaden? Ja, om Juve behöver investerar i något viktigt så är det rätt.”

* Claudio Onofri, tränare: ”Ronaldo, Higuian och Dybala kan spela tillsammans.”

* Andrea Bosco, journalist: ”I februari-mars så kommer inte CR7 längre att skjuta några lösa skott…”

* Arrigo Sacchi: ”Under 15 minuter mot Atletico så spelade Sarris Juventus en fotboll som hänförde fansen på läktarna.”

* Dino Zoff, legend: ”Juventus har allt som behövs för att kunna vinna Champions.”

* Moreno Torricelli, legend: ”Dybala kommer att bli en av kandidaterna till Guldbollen. Inter kommer att kämpa om det ända till slutet.”

* Buffon: ”Att gå vidare från vår grupp i Champions var inte så självklart som många tror. Juve kommer inte att åka till Leverkusen som en semester.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

* Idag skulle det varit legenden Sandro Salvadores födelsedag (avled 2007). Han debuterade den 09.09.1962 i Brescia-Juventus 2–5 (Coppa Italia). Hela 12 säsonger, 450 matcher och 17 mål. Hans roll var försvarare.


* 1967 så debuterade svensken Roger Magnusson i Juve där han också passade på att göra sitt första mål.

* 2003 så gjorde Paolo Montero sitt sista mål för Juve.

* 2011 så gjorde Marcelo Estigarribia sitt första (och enda) mål för Juve.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0