Dagens Juvenews, torsdagen 28 november 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

En mästares återfödelse
TROLLKARLEN DYBALA
VILKEN SKATT!
En Paulo så förändrad drar med sig hela Juve
Tack vare Sarri och Oriana, som lanserar ett nytt sätt att jubla

Varför Juve kan förlora honom
Dybala frestad av Real och Barcelona
Paulo som är fascinerad av Spanien har kört om CR7: 8 mål mot 7

BLI INTE AV MED DEN JOYA!
Juve har återfunnit den bäste Dybala som har väckt stor förundran i hela Europa med sin fantastiska frispark i Champions och många spel som fenomen.
Argentinaren som förra sommaren länge blev kvar på marknaden har ett kontrakt som går ut 2022, men Paratici funderar på att säkra honom.


ÖVRIGA NYHETER:

* Corriere di Torino: ”Rihanna, Allianz och modell NBA. Stjärnorna på Stadium? Allt föddes med projektet ”Live Ahead” som klubben lanserade 2017 samma dag som man presenterade klubbens nya logg.”

* Corriere della Sera: ”Så många frågetecken om hur det är med Ronaldo. Mästaren har det besvärligt just nu. Juve tröstar sig med Dybala och Higuain i väntan på att den portugisiske storstjärnan vaknar till liv.”

* Corriere dello Sport: ”Dybalas metamorfoser: Juve har nu en förmögenhet i kassaskåpet. Han var på marknaden, nu är han värd minst 150 miljoner euro. Med Sarri så har han återvänt att vara en anfallare och inte längre en ställföreträdande mittfältare under Allegri.”

* Corriere dello Sport: ”Inkörningen klar. De Ligts pånyttfödelse från oro till ovationer: ”Vilka fans!” Juvelen som förra året förhäxade halva Europa har återvänt till sin riktiga nivå.”

* Leggo: ”Milan vill ha Emre Can på lån redan i januari.”

* Leggo: ”Ett Juve ”Deligt”.”

* Il Giornale: ”Manchester City är värt 4,3 miljarder euro. Det är världens dyraste klubb. Juve är idag värt 1,4 miljarder euro och lanserar en ökning av kapitalet.”

* Juventus Sverige: ”Juve U23 vann igår över Pro Vercelli med 2–0 i en match i Coppa Italia och Juve är nu klara för kvartsfinalerna.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 


 

Miralem Pjanić 29 år från Tuzla, Bosnien och Hercegovina.

* Miralem Pjanic: ”Champions? Vi kan klara av det, vi är det enda laget i Europa som aldrig förlorat en match. Min roll är mycket viktig i Sarris fotboll. Just nu är jag lite trött.”

* Fabio Ravezzani, direktör Telelombardia: ”Sensationen man får är att medan CR7 inte är på topp så gör det att de andra känner sig friare att uttrycka sitt eget spel.”

* Antonio Di Gennaro, tränare: ”Jag pratade mycket med Allegri om Dybala. Nu är han stratosfärisk.”

* Paratici: ”Vi är inte intresserade av Rakitic. De Ligt kommer snart att bli den starkaste försvararen i världen. Ronaldo? Juventus är lycklig över att ha i sin trupp världens bästa spelare och kanske även i historien. Detta gör även våra fans lyckliga.”

* Luciano Moggi: ”Lautaro är en mycket duktig spelare men kommer aldrig att bli en stor stjärna. Dybala är en mycket viktig spelare för Juve.”

* Sergio Porrini, f.d. back Juve: ”De Ligt är mycket mognare än vad hans ålder visar. Han kunde aldrig vara en sopa.”

* Emre Can: ”Jag är inte nöjd med min situation. Tillbaka till Bundesliga? Man ska aldrig säga aldrig…”

* Carlo Nesti, RAI: ”Ronaldo är just nu inte den spelaren som vi alla känner. Juve är något mellan Sarri och Allegri. Dybala har återvänt på samma nivå som förut.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Fabio Grosso från Rom

* Fabio Grosso som fyller 42 år. Debuterade den 12.09.2009 i Lazio-Juventus 0–2 (Serie A). 3 säsonger, 59 matcher och 2 mål med Juve.

* Alessandro Altobelli som fyller 64 år. Debuterade den 21.08.1988 i Cosenza-Juventus 0–0 (Coppa Italia). 1 säsong, 34 matcher och 15 mål med Juve.


* 1973 så förlorade Juventus finalen i Interkontinentala cupen mot Independiente med 0–1, matchen spelades i Rom.

* 1979 så debuterade Cesare Prandelli med Juve


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0