Dagens Juvenews, onsdagen 27 november 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Champions League
Atletico slagen med 1-0
JUVE BELLA JOYA
Dybalas bedrift på frisparken säkrade första platsen i gruppen
Argentinaren jublade med en militärhälsning till Demiral: ”Det var bara ett skämt”

GUDOMLIG
Det är Joya som skrev under för den säkrade första platsen i gruppen: 1–0 mot Atletico
Dybala skänker segern till Juve med ett mästerverk till frispark. Sen en militärhälsning till turken Demiral: ”Det var bara ett skämt.”

OTROLIGDYBALA!
Joya sänkte Atletico med en fantastisk frispark typ Maradona och satte i kassaskåpet första platsen i gruppen i Champions. Ännu en praktfull prestation av de Ligt.


ÖVRIGA NYHETER:

* Juventus Sverige: ”Tidningarnas spelarbetyg i genomsnitt. De Ligt ett spektakel. Ramsey hade besvär, Szczęsny ok, Danilo vaksam, Bentancur försäkrar kvantitet. Dybala är stjärnan:
Szczęsny 6, Danilo 6, Bonucci 6,5, De Ligt 7, De Sciglio 6,5, Bentancur 6,5 (Khedira), Pjanic 6,5, Matuidi 6, Ramsey 6 (Bernardeschi 6,5), Dybala 7,5 (Higuain 6,5), Ronaldo 5,5, Sarri 6,5.”

* Corriere dello Sport: ”En grå kväll för Ronaldo men alla älskar honom. Få ljusglimtar under matchen medan rivalen Messi nu ser Guldbollen. Pavel Nedved: ”Han kommer att få oss att jubla.”

* La Repubblica: ”Överraskande nog så valde Sarri Dybala före Higuain men det var ingen överraskning att Juve spelade med livlighet. Detta var den första riktiga uppvisningen av sarrismen i Juve 2019–20.”

* Juventus Sverige: ”Även Juves Primavera vann över Atletico igår och det med 2–1 i UEFA Youth League.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 


 

* Paulo Dybala: ”Svårt att göra mål därifrån jag stod för det stod många spelare i vägen. Pjanic ville att jag skulle skjuta längs marken för att sen låta någon försöka styra in bollen i mål, jag tänkte att det nog var bättre att höja den. Efter målet så skämtade vi båda om det. Normalt är det svårt att göra mål på Oblak så nära men eftersom han hade så många spelare framför sig så ville jag skjuta iväg bollen högt så hårt jag kunde och det gick ju bra. Det är härligt att få höra en standing ovation från publikens sida, jag spelar för att roa fansen som betalar biljetterna och låta dem få uppleva en trevlig kväll. Jag mår bra och är lycklig. Jublandet med Demiral? Bara ett skämt och inget politisk meddelande.”

* Sarri: ”En tränare hade sagt till Dybala typ: ”Vad fan skjuter du därifrån”. Paulo var extraordinär.”

* Sarri: ”Vi måste finna en kontinuitet i vårt spel för att kunna hålla i bollen i 90 minuter.”

* Sarri: ”Dybala och Higuian var på marknaden i somras och det för tekniska motiv.”

* De Sciglio: ”Jag finner mig väl tillrätta med Sarri som dock är annorlunda än Allegri men jag roar mig. Ronaldo hade en enorm vilja att göra mål, som alltid.”

* Dybala: ”Den som är utanför elvan respekterar vad tränaren har bestämt, från och med nu så kommer det alltid att förhålla sig så. Mitt mål ala Maradona? Överdriv inte.”

* Pjanic: ”Ronaldo kommer att glänsa igen som förr, var så säkra på det. Vi gör bra ifrån oss och behöver alla våra spelare, det kommer viktigare matcher framöver.”

* Simeone: ”Juve skapade inte så mycket utöver målet men vi gjorde inga själv och det är det viktigaste inom fotbollen.”

* Sarri: ”Vi gjorde mycket bra ifrån oss speciellt med tanke på allt det vi slösade mot Atalanta bara 72 timmar tidigare.”

* Fabio Capello: ”Juve uppvisade den personlighet som vi alla vill se. De Ligt fundamental.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

* Lionello Manfredonia som fyller 63 år. Debuterade den 21.08.1985 i Perugia-Juventus 0–0 (Coppa Italia). 2 säsonger, 77 matcher och 10 mål med Juve som mittfältare.


——————-


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0