Dagens Juvenews, måndagen 25 november 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Man har startat en annan kamp mellan de två ledarna i mästerskapet
RING KULUSEVSKI
Juve, inte bara kamp om Scudetton
Utmanar nerazzurri för svensken
Budkrig för Atalantas unge talang som är på lån i Parma
Det är en duell för ett köp i januari, man startar från 30 miljoner euro.

Exklusivt med Lippi
Den första intervjun efter sitt farväl till Kina
”BARA CONTE KAN STOPPA DEM”
”Juve bara på 60 % och om de växer ytterligare så vinner de både Scudetton och Champions. Men Inter vet hur man ska stå emot ända tills slutet för Antonios kämpaanda har gjort en underlägsen grupp konkurrenskraftig.”

ATLETICO RONALDO
Efter de två bytena och en utan att bli kallad så vill i morgon CR7 återvända för att vara huvudaktör i Champions League mot Simeones madrister. Även de Ligt försöker snabbt att bli klar för spel efter sin skada med axeln, Douglas Costa stopp två veckor. Mästerskapet med kampen Inter-Juve fortsätter med en rekord rytm.


ÖVRIGA NYHETER:

* Juventus Sverige: ”Sarri håller sin sedvanliga presskonferens idag kl. 13.30. Från lägret så rapporterar man att Douglas Costa är skadad och blir borta i ca 15 dagar. Terapier för både Bernardeschi och de Ligt för att förstå om de kan spela eller inte. Enskild träning för Alex Sandro och Rabiot. Domaren i matchen är engelsmannen Anthony Taylor.”

* Gazzetta dello Sport: ”Även med Sarri så vinner man med karaktären. Juve är alltid Juve, det är Sarri som blivit annorlunda. Upphöjningen av de enskilda spelarna och läsningen av matchen: inget är mer Allegrianskt än detta.”

* La Stampa: ”Sarrismen rimmar med cynismen.”

* Corriere di Torino: ”I den första kvällen då Bonucci inte var på topp så såg De Ligt till att försvara Juve: han vann 88,9 % av duellerna och hade 87,5 % lyckade passningar. Han dominerade, stoppade i stort sett allt och på motspelarna så var han alltid ett steg före.”

* Tuttosport: ”Ronaldo sade till Agnelli att han gärna ville se Paul Pogba i Juve 2020.”

* Gazzetta dello Sport: ”Ronaldo med i gruppen, det råder optimism för Champions men tränaren måste lämna en av Dybala och Higuian utanför. Rebus för Sarri: Joya eller Pipita?”

* Gazzetta dello Sport: ”Inter och Juve, duell i januari om Kulusevski: budkriget har startat. Riskerar att bli en principfråga. I somras så försökte Frusco att ta hem honom för Juves U23.”

* QS: ”Juve håller ett öga på Icardi.”

* Corriere dello Sport: ”Atletico Madrid utan Gimenez, Savic och Diego Costa.”

* Il Giornale: ”Juve-Inter, sliding doors. Från Higuian och Dybala till Gabigol till Nainggolan.”

* England, Sun on Sunday: ”Juventus betalar nästa sommar 1 miljoner euro för Ronaldo då det ingår i en avtalad kompensation.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 


 

* Juventus Sverige: ”Juventus Women slog Roma med hela 4–0 på bortaplan. Mål av Maria Alves-Girelli-Rosucci-Caruso. Barbara Bonansea äntligen tillbaka från sin skada.”

* Juventus Sverige: ”Youth League, domare i matchen i morgon tisdag på Vinovo mellan Juventus-Atletico Madrid är polacken Frankowski. Avspark kl. 15.”

* Massimo Pavan, journalist: ”Alldeles för många problem med Douglas Costa, på tisdag ser jag Higuain med Ronaldo.”

* Claudio Marchisio: ”Det ser ut som det blir en kamp mellan Juve och Inter om Scudetton.”

* Monza, Galliani: ”Jag ville ha både Sarri och Conte i Milan, om jag stannat kvar så hade jag även försökt med Icardi.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Gianfranco Cesare Battista Zigoni från Oderzo

* Gianfranco Zigoni som fyller hela 75 år. Debuterade som anfallare den 10.12.1961 i Udinese-Juventus 2–1 (Serie A). 8 säsonger, 119 matcher och 33 mål.


* 2003 så debuterade Benjamin Onwuachi i Juve och som dock blev hans enda framträdande men han hann med att göra ett mål.

* 2003 så spelade Salvatore Fresi sin sista match för Juve.

* 2006 så gjorde Paolo De Ceglie sitt första mål för Juve


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0