Dagens Juvenews, söndagen 24 november 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Argentinarna hejdlösa, Scudetton en dans för två
TANGO!
I Bergamo så vann ligaledarna med 3–1
JUVE
Higuain och Dybala gör att man glömde CR7
Man vände mot Atalanta men många rysningar

Higuain (2) och Dybala
Detta gör skillnaden
JUVE HAR DEM
Atalanta missar en straff, tar ledningen med osen och dominerade mer än en timme.
Sen så tog argentinarna tag i det hela och skrev under 3–1 i Bergamo. Ännu kaos med hands. Gasp: ”Allt är så oklart”

VAMOS JUVE!
Hämtade upp ett underläge mot ett stort Atalanta med en doppietta av Higuain och ett mål av Dybala. Dea* ursinniga för Rocchis domarinsats.

(*Dea är smeknamnet för Atalanta)


ÖVRIGA NYHETER:

* Juventus Sverige: ”Tidningarnas spelarbetyg i genomsnitt:
Szczęsny 6,5, Cuadrado 5,5, Bonucci 6,5, De Ligt 7, De Sciglio 6,5, Khedira 5 (Emre Can 6), Pjanic 5,5, Bentancur 5,5 (Douglas Costa 6), Bernardeschi 5,5 (Ramsey 5,5), Dybala 7, Higuain 7,5, Sarri 6.

* Tuttosport: ”En Dybala definitivt återfunnen. Higuain livsfarlig som på den gamla goda tiden. En perfekt match av de Ligt.”

* Gazzetta dello Sport: ”Atalanta-Juve: domaren borde ha blåst för hands på Cuadrado. Innan kvitteringen så sparkade Higuain på Palomino som drar undan benen, för Rocchi så var det en normal kontrast.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juve ännu oslagna men är Sarri verkligen lycklig? Ett verkligt stort lag måste odla beroendet av att dominera, inte av att lida. Man vinner Champions med en hög spelkvalité och intensitet.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 


 

Pavel Nedveds jubel efter Dybalas mål

* Dybala: ”Sarri hjälper mig även utanför plan och jag och Gonzalo förstår varandra utan att behöva tänka efter.Vi gjorde alla bra ifrån oss. En stor aktion vid Higuains andra mål. Jag försöker alltid att ge allt jag har inom mig. Mina kamrater har varit duktiga på att stå mig nära i mina svåraste moment och jag vill att fansen känner stor tillfredsställdhet.”

* Higuain: ”Ett stort prov på mogenhet och enat lag. Där bak var vi helt enkelt super!””

* Sarri: ”Vi hade tur som kunde kvittera i det ögonblicket. Dybala nervös? Under pausen så pratade jag med honom och sade att vad det gäller att protestera så finns det andra som är bättre på det än honom och att det är bättre att koncentrera sig på det du är bäst på, nämligen att spela.”

* Buffon: ”Spektakel i HD!”

* Pjanic: ”Kanske står det inte klart för alla att de som kommer hit till Bergamo spelar ett direktmöte. Tre tunga poäng.”

* Sarri: ”En härlig match, vi tappade lite efter straffen men spelade bra de sista tjugo minuterna.”

* Ronaldo: ”Bravi Ragazzi! Stor karaktär!”

* Sarri: ”Jag hoppas på att Ronaldo kan spela mot Atletico. Douglas Costa har ett problem med lårmuskeln och missar kanske matchen i Champions.”

* Gasperini: ”Ett stort Atalanta, Juve med kvitteringen återfann sin moral. Förvirring kring handsen, även kring vår straff, för om man hade gett Juve en straff i en sådan situation så hade jag blivit förbannad.”  😉


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Rui Gil Soares de Barros från Paredes, Portugal

* Rui Barros som fyller 54 år. Debuterade den 21.08.1988 i Cosenza-Juventus 0–0 (Coppa Italia). 2 säsonger, 95 matcher och 19 mål med Juve.


———


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *