Dagens Juvenews, torsdagen 21 november 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Tankarna redan på Atalanta
PAKT MELLAN DE STORA SPELARNA
Så återtar Ronaldo sitt Juventus

Inget om Juve…

VILKEN MARKNAD!
Juve har redan tagit hem till Turin den argentinske talangen Soulè och pressar på för Dani Olmo, spanjoren i Dynamo Zagreb som halva Europa är ute efter. Ibra, Milan rör på sig. Mou skrev på: 17,5 miljoner euro per säsong. Pallotta bekräftar: Friedkin, kungen av Toyota USA, vill ha Roma.

På lördag den stora utmaningen
NÄR GASP SPELADE I JUVE


ÖVRIGA NYHETER:

Aaron James Ramsey 28 år från Caerphilly, Wales

* Gazzetta dello Sport: ”Sarri bländad av Ramsey den fruktansvärde. Mannen som gör tunga och avgörande mål: så har Juve återfunnit sin idealiske trequartista bakom CR7. Det enda hindret är Aarons bräckliga fysik.”

* Corriere dello Sport:”Mot Atalanta-Juventus, lördag kl. 15. Sarri startar igen med att bekräfta 4-3-1-2. För rollen som nyckelspelaren bakom anfallarna så borde Bernardeschi vara favorit före Ramsey och Douglas Costa.”

* Gazzetta dello Sport: ”CR7, vilken feeling med de stora spelarna. Ronaldo har återfunnit senatorerna i Juve, från Buffon till Chiellini och Bonucci: från kramar och skämt, allt löpte smidigt som om inget har hänt.”

* Corriere di Torino: ”Effekt CR7 även på Juventus löner och värv. Juve har nästan fördubblats inom loppet av ett och ett halvt år.”

* Spanien, Chiringuito De Jugones: ”Ronaldo återvänder till Manchester United redan i år om han med Juve inte klarar av att vinna Champions.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

 


* Giorgio Ricci, Chief Revenue Office Juventus: ”Vi är den enda klubben i Europa som äger ett eget hotell.”

* Massimo Carrera, f.d. Juve: ”Atalanta-Juve kommer att sluta 2–2. Scudetton till bianconeri, nerazzurri kommer att sluta som tvåa. Ronaldo är alltid en mycket viktig spelare.”

* Juventus Sverige: ”Igår på Continassa så tränade Matuidi som vanligt tillsammans med de andra medan Pjanic delvis var med. Rabiot tränade vid sidan om då han känner av en ansträngning i lårmuskeln. Personlig träning för CR7. Alex Sandro mår betydligt bättre och kan kanske bli klar för matchen mot Atletico Madrid.”

* Claudio Marchisio, legend: ”Juve är favoriter till Scudetton och Inter är rivalen. Jag observerar mycket noggrant Zaniolo. Mitt viktigaste mål? Det mot Inter 2009 som avgjorde matchen (2-1). Om Mourinho sade något till mig efter det? Nej, för han blev utvisad och lämnade innan dess.”

* Luciano Moggi: ”Juves spel? De ser främst till resultatet. Jag råder Paratici att ta hem Tonali för Juve har behov av kvalité på mittfältet och han är en av dem. CR7 är numera mindre reaktiv än förut, hans id-kort talar klart. Atalanta-Juve? Sätter ett kryss på den matchen liksom Torino-Inter.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Vincenzo Iaquinta från Crotone

* Vincenzo Iaquinta som fyller hela 40 år! Debuterade den 25.08.2007 i Juventus-Livorno 5–1 (Serie A). 6 säsonger, 108 matcher och 40 mål med Juve.


————


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *