Dagens Juvenews, onsdagen 20 november 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

SCUDETTO MARKNAD
Kaptenen kan avsluta sin karriär i bianconeri vid 37 års ålder
”Nu vill jag ha Champions”
Bonucci i Juve på livstid, kontrakt ända tills 2024
Och Ronaldo återsåg Sarri

Juve, förlängningsfest: Bonucci, Cuadrado och Szczęsny

SÄKRADE!
Juve konsoliderar framtiden genom att förlänga kontrakten för tre stora spelare. Officiellt med Bonuccis förlängning ända tills 2024, snart även underskrifterna av Szczęsny (2024) och Cuadrado (2022).
Marknaden, operationen Mbappè: det verkliga hindret är shejken i PSG.


ÖVRIGA NYHETER:

Lecce 2012

* Corriere dello Sport: ”Muriel-Cuadrado, dans och mål. Atalanta-Juve genom att komma ihåg deras första gemensamma steg i Lecce. Juan terzino, Sarris vinnande idé, har bränt konkurrenterna som heter Danilo och De Sciglio.”

* Calciomercato24.com: ”Calciomercato Juventus: Mbappè i siktet. Bianconeri efter Ronaldo vill ha en annan stor mästare, den här gången mycket yngre. Problemet är shejken i PSG.”

* Corriere dello Sport: ”Mot Atalanta-Juventus, lördag kl. 15. Ronaldo kommer att spela, Pjanic har blivit bättre, det råder optimism inför matchen i Bergamo till motsats för Alex Sandro, som man ska undersöka närmare idag.”

* Gazzetta dello Sport: ”Bonucci 37 år: åldern som han kommer att ha maj 2024. Samma ålder som Baresi och Fabio Cannavaro hade när de lämnade. Leo bland de åtta spelarna med flest spelade matcher i landslaget.”

* Corriere di Torino: ”Giorgio Chiellini: ”Jag kommer tillbaka i februari-mars, det behövs tålamod” Det här året så vill man om det blir möjligt att skänka Chiello; Champions, EM 2020 och hans sista förlängning.”

* Spanien, Diario Gol: ”Ronaldo pressar på för att Juve ska ta hem Paul Pogba.”

* England, Daily Express: ”Manchester United är inte längre intresserade av Mario Mandzukic och har istället ställt in siktet på Erling Håland.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

 


Michel François Platini 64 år från Jœuf, Frankrike

* Michel Platini: ”Dybala är en spelare som påminner mer om Roberto Baggio och Del Piero än mig. Han har otroliga färdigheter, gör allt med extrem snabbhet. Jag kan samarbeta med Agnelli.”

* Sassuolo, tränaren De Zerbi: ”Scudetton? Den vinner Juve för de är det starkaste laget.”

* Enzo Bucchioni, journalist: ”Sarris verkliga Juve kommer fram först till våren och om det blir så, då kommer vi alla att roa oss.”

* Marco Tardelli, legend: ”Juve har något mer än Inter men det kommer att bli en härlig duell.”

* Bonucci: ”Idag har Juventus skänkt mig en dröm som jag kommer att svara med säkerhet, ansvar och stolthet, för att vinna mer tillsammans. En historisk dag, oförglömlig. Det är mitt bästa moment som juventino. Nu ser vi till att komplettera prisskåpet.”

* Juventus Sverige: ”Igår så invigde man officiellt J-Hotel på Continassa med Chiellini på plats.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

* ALLA ER SOM FYLLER ÅR JUST IDAG!


————


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0