Dagens Juvenews, tisdagen 19 november 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Efter bytet och polemiken
Ronaldo och Sarri träffas idag
Ursäkter på väg in?

Juve, stöten är Ferran Torres

Exklusivt Platini
”JUVE, TA MBAPPÈ!”
Den före detta stjärnspelaren i bianconeri trycker på för sin landsman: ”Kommer att vara stjärnan de närmaste 10 åren. Medarbetare med Agnelli i ECA? Allt är möjligt, Andrea håller av mig.”


ÖVRIGA NYHETER:

Ferrán Torres García, 19 år från Foios, Spanien.

* Corriere dello Sport: ”Juve 2000, målet: Ferran Torres. Spanjoren har bevakats de senaste matcherna av Paraticis egna 007. Kontakter med Tonalis agenter. Raiola jobbar för Håland.”

* Corriere di Torino: ”Mot Atalanta-Juventus på lördag kl. 15. Pjanic kan starta från bänken men Sarri har andra optioner för mittfältet: ”Bentancur eller Rabiot ifall Mire inte kan.”

* Gazzetta dello Sport: ”Fansen förväntningar inför matchen Atalanta-Juve ökar. Med bianconeri en klassiker: på väg att bli utsålt på Gewiss trots de höga priserna.”

* Corriere di Torino: ”Det mystiska fallet Demiral. Bara 90 minuter med Juve men redan en rad av klubbar intresserade av honom. Turken finner lite plats i bianconeri men trots det så har hans värde mer än fördubblats.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juve återvänder till normaliteten. Sarri och CR7 för att vända blad. Laget på plan efter 10 dagar från fallet med bytet. Ronaldo, om han inte får en extra vila, återvänder idag: kommer han att be om ursäkt till gruppen?”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

 


Giorgio Chiellini, 35 år, från Pisa

* Giorgio Chiellini: ”Jag kan återvända på plan februari-mars. Det behövs tid för att se Sarris spelidéer men resultaten är på vår sida.”

* Nicola Amoruso, f.d. bianconeri: ”Sarri måste sköta om CR7 på bästa sätt och ta modiga beslut. Viktigt att man roterar spelarna.”

* Michel Platini: ”CR7? En human reaktion.”

* Renzo Ulivieri, f.d. tränare, idag presidenten för AIAC: ”När Juve kommer igång med sitt spel så blir det inget över för de andra. På San Siro så såg man skillnaden.”

* Emre Can: ”Det går inte så bra just nu, det är ett svårt moment och jag är inte alls nöjd.”

* Emre Can: ”Om du tjänar mycket pengar när du är en ung spelare så kan det få dig att känna dig mätt. Jag gillar inte hur vissa grabbar sköter om sin talang, ser det även här i Juve.”

* Gianni Balzarini, journalist Mediaset (juventino): ”CR7? Det han sade är väldigt motsägelsefullt.”

* Kluivert: ”Jag tror att de Ligt ångrar sig att han inte valde Barcelona ändå.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

* Kurt Hamrin som idag fyller 85 år. Debuterade den 16.09.1956 i Lazio-Juventus 0–3 (Serie A). 2 säsonger, 23 matcher och 8 mål.


* 2004 så debuterade Rej Volpato i Juve som också blev hans enda framträdande.

* 2004 så spelade Mark Iuliano sin sista match för Juve.

* 2016 så debuterade Moise Kean i Juve.

* 2016 så gjorde Anderson Hernanes sitt sista mål för Juve.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *