Dagens Juvenews, måndagen 18 november 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Cristiano kvalificerar sig för EM
CR7, HÄR ÄR HANDEN
Ronaldo: ”Juve, det är sant att jag inte är på topp”
Och med Portugal så gör han 99

”Polemik med Sarri? Det är något som ni journalister hittat på”
CR7 pratar om Juve efter 90 mål med landslaget: ”Jag gillar inte att gå ut men jag mådde inte bra.”

RONALDO: ”JAG FÖRSTÅR SARRI!
CR7 gjorde mål mot Luxemburg. Sen bekände han: ”Under de sista tre veckorna så var jag inte på topp. Jag gillar inte att bli utbytt men förstod situationen. Jag har försökt hjälpa Juve även som skadad men jag mådde inte bra.


ÖVRIGA NYHETER:

Chiesa och Tonali här tillsammans i landslaget

* Tuttosport: ”Chiesa-Tonali, Juve finns där. Paratici vill förstärka den italienska kärnan i laget. För Chiesa så startar man förhandlingarna: en operation på minst 70 miljoner euro.”

* Gazzetta dello Sport: ”Ronaldo, i morgon så kommer han tillbaka på Continassa. Han har inte bett om ursäkt men har bekräftat Sarris version: ”Jag spelade några veckor som skadad i Juve: jag gjorde en uppoffring.”

* La Repubblica: ”Ronaldo kommer att bjuda alla sina lagkamrater i Juve på en middag som en ursäkt. Det är inte första gången han gör det, när han blev utvisad i Champions mot Young Boys så skänkte han en bärbar dator till alla som en ursäkt.”

* Tuttosport: ”Juve-United, snart ett möte för Mandzukic. Operation Pogba startar, fransmannen är ett av bianconeris största mål under sommarens spelarmarknad.”

* Gazzetta dello Sport: ”Juve, skadesituationen: oro för Alex Sandro som inte kommer tillbaka till Turin men som stannar kvar med landslaget där man kommer att undersöka honom. För Pjanic bara en muskelansträngning.”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

 


* Cristiano Ronaldo: ”För Juve så spelade jag en hel månad trots att jag var skadad. Bytet mot Milan? Jag mådde inte bra. De senaste tre veckorna så spelade jag under min förmåga. Det finns ingen polemik med Sarri, det är något ni journalister skapat. Jag försökte hjälpa Juventus genom att spela även när jag var skadad. Ingen gillar att bli utbytt men förstår det hela för jag mådde inte bra. Även i dessa sista två matcherna i landslaget så var jag inte 100 %. När det handlar om att offra mig själva så gör jag det för att mycket står på spel. Inter lägger mycket press på Juventus, vi visste att om vi inte vann så hade vi hamnat på andra plats.”

* Massimo Pavan, journalist: ”De flesta borde be Sarri om ursäkt. Tonali vore en stor stöt!”

* Bonucci: ”De sista två åren svåra situationer för landslaget där jag kände att jag inte kunde ge mitt bästa. Chiellinis avbräck har tänt något inom mig.”

* Barcelona, sportchefen Abidal: ”De Ligt i Barcelona innan han bestämde sig för Juve? Han ville ha säkerheter att alltid spela men i Barcelona så fungerar det inte så.”

* De Ligt: ”De Vrij? Juve och Inter är rivaler men vi är vänner. Press och media vill att det ser ut som om vi bråkar.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

Darko Kovačević från Kovin, Serbien

* Darko Kovačević som fyller 46 år. Debuterade den 18.07.1999 i Ceahlaul-Juventus 1–1 (Intertoto). 3 säsonger, 71 matcher och 26 mål med Juve.


* 1943 Juventus ändrar namn till ”Juventus Cisitalia”.

* 1958 så sparkade man tränaren Ljubisa Brocic och ersatte honom med Teobaldi Depetrini.

* 2006 så debuterade Antonio Mirante i Juve.

* 2006 så gjorde Raffaele Palladino sitt första mål för Juve.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0