Dagens Juvenews, söndagen 17 november 2019

PÅ DAGENS LÖPSEDLAR:

Problem med adduktormuskeln
Pjanic, ciao Bosnien
Och Juve riskerar att inte ha med honom på lördag i Bergamo

Inget om Juve…

CR7 VILL HA POGBA
Engelsmännen tvekar inte: Ronaldo har redan uttryckt sin entusiasm till ledarna för Juventus för en återkomst av fransmannen. Andra meddelanden på bianconeris sociala nätverk.

Hot mot tränaren
CONTE
En kula till Inters högkvarter


ÖVRIGA NYHETER:

* Gazzetta dello Sport: ”Mandzukic besviken på Juve, tränar själv utan lagkamraterna. Nu väntar United på honom. Han hade föredragit att träda av scen på ett annat sätt, kanske med en sista hälsning till fansen.”

* Corriere di Torino: ”Tonali, Juve accelererar. Till sommaren det första nej av Brescia för 15 miljoner euro: Cellino vill ha minst 40. Kontinuerliga kontakter med Brescia och med spelarens agenter.”

* Gazzetta dello Sport: ”Pjanics skada på lårmuskeln oroar. Race mot tiden för Atalanta men det råder pessimism. Den logiska lösningen vore Rodrigo Bentancur som måste ta Juve i sina händer.”

* Gazzetta dello Sport: ”Vaddå pensionerad? Från landslaget återvänder en regenererad Ronaldo. Sarri väntar på honom men måste först sy ihop det förhållande han har med sin egocentriske mästare.”

* Spanien, Fichajes.net: ”Real, ta hem Dybala för anfallet. Han är perfekt!”


VILL DU FORTSÄTTA MED ATT LÄSA NYHETERNA VARJE MORGON HÄR PÅ SIDAN? STÖD DÅ MIN VERKSAMHET GENOM ATT BESTÄLLA DIN TRÖJA REDAN IDAG! 

 


Det tog bara 6 minuter av matchen mot Nordirland innan bollen träffade de Ligts hand men domaren blåste inte straff då han ansåg den vara ofrivillig.

* Gareth Bale: ”Ramsey i landslaget är en bra nyhet. Jag ser honom bra i Juve.”

* Danilo: ”CR7 sade att om han hade varit brasilianare han med så hade vi vunnit ytterligare 5 VM.”

* Berard (journalist på Le Parisien): ”PSG kan ta hem De Sciglio. Fransmännen är inte längre intresserade av Donnarumma men Raiola behöver detta för att höja på lönen från Milan eller Juve.”

* Luciano Moggi: ”Sarri gör bra ifrån sig, det vackra spelet kommer i skymundan om du inte har de rätta spelarna till det. Kanske hade inte Ronaldo uppträtt på det där sättet med mig.”

* Inter, Godin: ”Juve har de senaste åren vunnit med en fruktansvärd lätthet, detta är ett bevis på deras överlägsenhet. Vi konkurrerar med den nu men låt oss inte ljuga för oss själva: det saknas ännu jättemycket.”

* Bruno Longhi, journalist: ”Ronaldo är inte en spelare som alla andra men det är rätt att Sarri bestämmer vad som är bäst för laget. Allt som rör CR7 blir bara så upplåst. Higuain och Dybala Juves bästa stötar i år.”

* Bernardeschi: ”Ronaldo? Han har redan svarat på plan. Fred med Sarri? Ja, absolut, om detta så har det aldrig varit några som helst problem.”


EN DAG SOM DENNA:

IDAG SÄGER VI GRATTIS TILL:

* ALLA ER SOM FYLLER ÅR JUST IDAG!


* 1968 så gjorde Giampaoli Menichelli sitt sista mål för Juve.

* 1991 så debuterade Antonio Conte i Juve.

* 2002 så gjorde Edgar Davids sitt sista mål för Juve.


FINO ALLA FINE!
/Lorenzo

Lorenzo Callegari

Jag heter Lorenzo Callegari och Juventus har varit min passion ända sen 1966. Född i Italien, uppväxt i Sverige och flyttade tillbaka hem till Italien 1993 där jag än i dag lever mitt liv.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *